Szél Bernadett hírek

Politikus › Szél Bernadett

Az ellenzéki polgármesterek az adócsökkentés visszavonását követelik

20.12.20 12:55

Karácsony Gergely és harminchét kerületi, illetve vidéki településvezető követeli, hogy a kormány vonja vissza a kisvállalkozókat segítő döntését.

Szél Bernadett: Ez az alku Orbán Viktor és nem a magyar emberek érdeke

20.12.10 08:25

Szél Bernadett szerint bebizonyosodott, Orbán Viktornak csak egy dolog számított: a választások előtt semmi se veszélyeztesse az uniós kifizetéseket.

Leszavazta a Fidesz a lex Szijjártót - Magánügy maradhat a luxusjachtos nyaralás

20.12.08 09:56

A leszavazott törvényjavaslatot Szél Bernadett nyújtotta be Szijjártó Péter luxusjachtos nyaralása után. Ha átment volna, akkor évekre kizárta volna a közbeszerzésekből a kormánytagokat luxusajándékokkal elhalmozó nagyvállalkozókat.

Müller Cecília válaszolt Szél Bernadettnek, beszédes számokat közölt

20.11.28 15:07

A független országgyűlési képviselő ugyanis adatigényléssel fordult a Nemzeti Népegészségügyi Központhoz, mert információt szeretett volna kérni a Soproni Szociális Intézmény – Idősek Otthona szociális intézményről.

A(z) "Szél Bernadett" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Feljelentették Szél Bernadettet a Free Navalny-felirat miatt

Szél Bernadett, Fekete-Győr András és Hadházy Ákos még áprilisban festette a feliratot a Külügyminisztérium előtti járdára, ezzel jelezve, hogy szerintük a magyar kormánynak ki kellene állnia a bebörtönzött orosz ellenzéki politikus…

Politikus

Hadházy nem kér bocsánatot a mentősöktől

Az elmúlt hetekben Hadházy Ákos páros lábbal szállt bele a mentősökbe, és nem akar bocsánatot kérni - hívta fel rá a figyelmet a 888.

Tudomány

Meglepetés? Karácsony Gergely a Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje

A Párbeszéd küldöttei a politikai helyzetértékelés során arra jutottak: a koronavírus-járvány és a gazdasági válság pusztító következményeiből adódóan Magyarországon zöld és szociális fordulatra, a kiváltságos kevesek 1…

Közélet

Bereményi Géza és Grecsó Krisztián kapta a Libri irodalmi díjait

2021-ben a Libri irodalmi díj zsűrije egy regényt, a közönség pedig egy verseskötetet tüntetett ki.

 

Kategória ajánló