Szél Bernadett hírek

Politikus › Szél Bernadett

Szél Bernadett utánajár, mennyibe kerül a magyaroknak a kínai egyetem

21.01.07 17:20

Az, hogy szinte egy időben ment a CEU és jött a Kínai Kommunista Párt egyeteme, a kormány világos értékválasztását tükrözi. Orbánékat nem érdekli a kutatói- és gondolatszabadság.

Szél Bernadett: Nem propagandát akarunk, hanem szakszerű tájékoztatást!

21.01.05 12:10

Miután Müller Cecília nem működik együtt Szél Bernadett-tel, nem szolgáltat információkat, még van képük a köztársaságpárti országgyűlési képviselő fejéhez vágni, hogy kérdéseivel veszélyezteti a védekezést.

Az ellenzéki polgármesterek az adócsökkentés visszavonását követelik

20.12.20 12:55

Karácsony Gergely és harminchét kerületi, illetve vidéki településvezető követeli, hogy a kormány vonja vissza a kisvállalkozókat segítő döntését.

Szél Bernadett: Ez az alku Orbán Viktor és nem a magyar emberek érdeke

20.12.10 08:25

Szél Bernadett szerint bebizonyosodott, Orbán Viktornak csak egy dolog számított: a választások előtt semmi se veszélyeztesse az uniós kifizetéseket.

Leszavazta a Fidesz a lex Szijjártót - Magánügy maradhat a luxusjachtos nyaralás

20.12.08 09:56

A leszavazott törvényjavaslatot Szél Bernadett nyújtotta be Szijjártó Péter luxusjachtos nyaralása után. Ha átment volna, akkor évekre kizárta volna a közbeszerzésekből a kormánytagokat luxusajándékokkal elhalmozó nagyvállalkozókat.

A(z) "Szél Bernadett" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Újabb ellenzéki jelölt mögé állt be a Jobbik, Szél Bernadettet is támogatják az előválasztáson

Szél Bernadettet támogatja a Jobbik az őszi ellenzéki előválasztáson Pest megye 2-es számú választókörzetében – jelentette be ma délelőtt a Facebook-oldalán Jakab Péter pártelnök.

Politikus

Hadházy nem kér bocsánatot a mentősöktől

Az elmúlt hetekben Hadházy Ákos páros lábbal szállt bele a mentősökbe, és nem akar bocsánatot kérni - hívta fel rá a figyelmet a 888.

Tudomány

A koronavírus-árvákért énekelnek a sztárok a TV2 jótékonysági műsorában

Népszerű sztárok közreműködésével szeretne minél több pénzt gyűjteni május 30-án a TV2 CSR Hungary-díjas jótékonysági gálaestje, a Neked énekelek azoknak a gyerekeknek, akik a koronavírus-járvány következtében veszítették el…

Közélet

Putyin már külföldi ügynökökként bünteti az ellenzéki médiát

Az orosz kormány április 23-án külföldi ügynökké minősítette a Meduzát, Oroszország egyik legnagyobb független médiumát. A főszerkesztő a Válasz Online-nak adott interjújában úgy fogalmazott a kialakult helyzet kapcsán, hogy…

 

Kategória ajánló