Szél Bernadett hírek

Politikus › Szél Bernadett

Megérkeztek a vagyonnyilatkozatok: Rogán Antal újraházasodott, Orbán Viktor nagyon szerényen él

21.02.01 09:21

Polt Péternek és Novák Katalinnak jó sok ingatlanja van, Nagy István egy agyaggödörrel lett gazdagabb, Szél Bernadett háromgyermekes anyává vált, Gyurcsány Ferencnek jócskán megnőtt a hitele. Reggeli hírösszefoglaló.

Titkos az oltási terv Magyarországon  

21.01.29 19:11

Szél Bernadett független országgyűlési képviselő levelet írt Müller Cecíliának, hogy szeretné megkapni az oltási tervet. A képviselő az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény értelmében tette az adatigénylést, ám nem…

Hiába próbálták kikérni, továbbra sem nyilvános a magyar oltási terv

21.01.29 18:19

Szél Bernadett közérdekű adatigénylés formájában akarta kikérni az oltási tervet, de Müller Cecília azt válaszolta: a terv „további jövőbeli döntések alapjául szolgál”, ezért nem adható ki.

A kormány tovább szigorítaná a lex CEU-t

21.01.29 16:36

Az EU bírósága az egyetemet elüldöző törvény módosítására kötelezte Magyarországot, de még semmi sem történt. Szél Bernadett megkérdezte, hogy mi történik, és a válasz alapján valami még szigorúbb változaton gondolkodnak.

Szabó Szabolcsot támogatja a Momentum is - videós beszámolónk

21.01.26 11:07

Csepelen és Soroksáron Szabó Szabolcs, a jelenlegi, köztársaságpárti országgyűlési képviselő indul a Momentum színeiben az országgyűlési előválasztásokon.

Beidézték a bíróságra Szél Bernadettet

21.01.25 00:29

2020 áprilisában dudálós demonstrációkat szerveztek.

Szél Bernadett összegyűjtötte Orbán 5 legnagyobb hazugságát

21.01.22 12:47

Orbán Viktor és kormánya súlyosan félrekezelte mind az egészségügyi, mind a gazdasági válságot. Itt lenne az ideje ezzel szembenézni és vállalni a felelősséget - jelentette ki hazánk egyik legaktívabb országgyűlési képviselője, Szél Bernadett.

A(z) "Szél Bernadett" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Feljelentették Szél Bernadettet a Free Navalny-felirat miatt

Szél Bernadett, Fekete-Győr András és Hadházy Ákos még áprilisban festette a feliratot a Külügyminisztérium előtti járdára, ezzel jelezve, hogy szerintük a magyar kormánynak ki kellene állnia a bebörtönzött orosz ellenzéki politikus…

Politikus

Hadházy nem kér bocsánatot a mentősöktől

Az elmúlt hetekben Hadházy Ákos páros lábbal szállt bele a mentősökbe, és nem akar bocsánatot kérni - hívta fel rá a figyelmet a 888.

Tudomány

Csúfosan leszerepelt a baloldal a járvány alatt

Csúfosan leszerepelt a baloldal a járvány alatt, kiderült, hogy ha baj van, nem lehet a baloldali pártokra számítani – erről is beszélt Orbán Viktor péntek reggel a rádióban. A WHO éppen egy hete mondta ki, hogy hatásos és biztonságos a…

Közélet

Franciaországban belpolitikai vita lett a palesztinbarát tüntetés betiltásából

Bírósághoz fordultak pénteken a Párizsban másnapra tervezett palesztinbarát tüntetés szervezői, miután a kormány kérésére a rendőrség nem engedélyezte a megmozdulás megtartását.   A párizsi közigazgatási bíróság este gyorsított…

 

Kategória ajánló