Szél Bernadett hírek

Politikus › Szél Bernadett

Menczer Tamás indulhat 2022-ben Budakeszin

21.02.12 07:27

Az egykori sportkommentátorból külügyi államtitkárrá avanzsált politikus lehet a kormánypártok jelöltje a jövő évi választáson.

Jeszenszky Zsolt: Hadházy Ákos és Szél Bernadett igazi tróger emberek

21.02.11 12:55

Életek megmentése zajlik, megfeszített munkával, ezen dolgozik éjt nappallá téve Müller Cecília. Feljelentése mindennek a legalja.

Szabó, Szél, Hadházy: A kormány nem hajlandó eltörölni a vállalkozásokat sújtó Parragh-adót

21.02.09 15:05

A Gazdasági bizottság hétfői ülésén a Fidesz kitartott a Parragh-adó mellett, és indoklás nélkül leszavazta Szabó Szabolcs, Szél Bernadett és Hadházy Ákos kötelező kamarai hozzájárulás eltörlésére vonatkozó törvényjavaslatát.

Szél Berni az írásaival aláássa az áldozatsegítő rendszerbe vetett bizalmat

21.02.09 13:07

Az igazságügyi miniszter szerint Szél Bernadett független országgyűlési képviselő „rosszindulatú posztokat írogat”, amivel aláássa az áldozatsegítő rendszerbe vetett bizalmat, s így árt a bajba jutott embereknek.

A(z) "Szél Bernadett" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Kilenc évig nem lehet leváltani az atomenergia hivatal új elnökét

Kilenc évig nem lehet majd leváltani az atomenergia hivatal új, a miniszterelnök által kinevezett elnökét, miközben a szervezet kikerül a kormány irányítása alól. Szél Bernadett független képviselő szerint így egy következő kormány nem…

Politikus

Hadházy nem kér bocsánatot a mentősöktől

Az elmúlt hetekben Hadházy Ákos páros lábbal szállt bele a mentősökbe, és nem akar bocsánatot kérni - hívta fel rá a figyelmet a 888.

Tudomány

Megduplázta árbevételét a ShareNow

A járvány ellenére megduplázta árbevételét tavaly a ShareNow autómegosztó vállalat, amely idén is hasonló ütemű bővülésre számít - közölte a cég az MTI-vel.

Közélet

Bereményi Géza és Grecsó Krisztián kapta a Libri irodalmi díjait

2021-ben a Libri irodalmi díj zsűrije egy regényt, a közönség pedig egy verseskötetet tüntetett ki.

 

Kategória ajánló