Szél Bernadett hírek

Politikus › Szél Bernadett

Szél Bernadett: Sokba kerül a magyaroknak a Fidesz keresztényüldöző baráti köre

20.11.23 14:11

Sokba kerül a magyar adófizetőknek a Fidesz keresztényüldöző baráti körének hazai elszállásolása és kiszolgálása, a Türk Tanács irodája - Ezt a köztársaságpárti országgyűlési képviselő, Szél Bernadett tárta fel.

A(z) "Szél Bernadett" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Politikus

Szél Bernadett: Ez pedofília és Bayer 20 éve tudja

Szél feljelentést tesz. Bayer Zsolt újságíró a Bayer-show csütörtöki adásában beszélt többek között Szájer Józsefről és a homoszexualitásról is. A műsor alatt Bayer úgy nyilatkozott, hogy a homoszexualitás egy „lefelé tartó spirál”, amit…

Politikus

„Hitvány történet”

Hadházy Ákos most őrjöng. Neki az ellenzéki oldalon is bizonyítási kényszerei vannak. Én, ahogy előre jeleztem, hétfőn rágalmazás miatt feljelentettem. Ő azóta is csak zagyva filippikákat irkál – nyilatkozta lapunknak Tarlós István.

Közélet

Az olasz jobboldal a kormány migrációs politikája ellen tüntetett

A kikötők megnyitása ellen tüntettek az ellenzéki olasz jobbközép koalíció pártjai.

Közélet

Érdemes a rendőr Mikulás verdáját megnézni

Megérkezett a Budapesti Rendőr-főkapitányság Mikulása különleges szolgálati verdájával a rendőrpalota elé. A rendőrmikulásos autó fényűző, érdemes megnézni, akinek van rá ideje.   A BRFK egy ünnepi fényekbe „öltöztetett”…

 

Kategória ajánló