Szél Bernadett hírek

Politikus › Szél Bernadett

Szél Bernadett nagyon kiakadt Áder Jánosra

21.04.13 09:25

„Mégis hány harmad kell ahhoz, hogy helyre tegyenek egy rasszista-szexista alakot?!” Szél Bernadett szerint nem eszköz nincs, hanem bátorság.

Friss: börtönbe küldenék Hadházyt, itt a rendőrségi irat

21.04.09 11:07

Mint ismert, dudálva tüntettek az ellenzéki képviselők kezdeményezésére a kormány ellen tavaly tavasszal Budapesten. Szél Bernadett és Hadházy Ákos akkor a Facebookon jelezte, hogy a Lánchíd budai hídfőjénél lévő körforgalomban együtt…

Szél Bernadett „büszkén jelentkezett be” közhasznú munkára Budaörsön

21.04.08 09:16

„120 óra vár rám, a helyszín még folyamatban, de egy fix — én vállalom a felelősséget azért, amit el sem követtem, a kormány viszont soha, semmiért" - írta a képviselő.

Egy 25 és egy 29 éves áldozata is volt a járványnak az elmúlt 24 órában

21.03.31 13:37

Ismét 274 honfitársunk halt bele a koronavírus szövődményeibe, mely tragikus adat továbbra is a világelsők között tart minket a halálozási ráta terén – mutatva ezzel, hogy mennyire súlyosan csapott le hazánkra a harmadik hullám.

A(z) "Szél Bernadett" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

„Valóban mennek tiltások és fenyegetőzések fentről” – Szél Bernadett sorban kapja a leveleket a megfélemlített tanároktól

Az utóbbi napokban jó nagy káosz alakult ki az iskolákban, sűrűn változik a helyzet azzal kapcsolatban is, mi legyen az otthon maradó tanárokkal, diákokkal. A képviselő megosztott pár levelet.

Politikus

Hadházy nem kér bocsánatot a mentősöktől

Az elmúlt hetekben Hadházy Ákos páros lábbal szállt bele a mentősökbe, és nem akar bocsánatot kérni - hívta fel rá a figyelmet a 888.

Közélet

Borsodi műemlék-felújítást díjaztak

Az ICOMOS Magyar Nemzeti Bizottsága április 18-án, a Műemléki Világnapon díjazta a legkiemelkedőbb helyreállításokat. Idén négy ilyen restaurálást tüntettek ki ICOMOS Díjjal: A szögligeti Szádvár romjainak konzerválását és…

Tudomány

A vírus, a járvány és mi

Egy éve már, hogy életünket felforgatta egy láthatatlan ellenség, egy vírus, amely világjárványt okozott. A bezártságot, a családok kapcsolattartási nehézségeit, az emberi kapcsolatok átalakulását, sőt a gazdaság hanyatlását, a…

 

Kategória ajánló