Szekszárd hírek

Magyar település › Szekszárd

A vártnál jobban meg kellett szenvedniük a sikerért Studeréknek

18.11.29 20:43

Idegenben is legyőzte a szlovén ZKK Cinkarna Celjét az Atomerőmű KSC Szekszárd. Djokics Zseljko csapata harmadik sikerét jegyezte az Európa-kupában.

Új szerb centerrel várja a Szekszárdot a Celje a kupában

18.11.29 13:13

Itthon nagyon elverte a ZKK Cinkarna Celjét az Atomerőmű KSC Szekszárd a női Európa-kupában. Ma este Szlovéniában is győzni akar Djokics Zseljko gárdája.

Több mint 2,1 tonna élelmiszert gyűjtött rászorulóknak a szekszárdi Gyöngysor Alapítvány

18.11.29 12:37

2018.11.29. Összesen több mint 2,1 tonna élelmiszert gyűjtött önkéntesei segítségével rászorulóknak a szekszárdi Gyöngysor Alapítvány a Magyar Élelmiszerbank Egyesület adománygyűjtő akciójában november 23. és 25. között a…

Sok gyerek van, aki a tanulás mellett másban is jeleskedik

18.11.29 12:16

Jó képességű, szorgalmas fiatalokat és felkészítőiket jutalmazta a város a Mecénás Tehetséggondozó Támogatás díjkiosztóján. Ők azok, akik a kötelezőnél jóval többet vállalnak.

Szekszárdi Advent: programok sokasága várja az érdeklődőket

18.11.29 10:31

2018.11.28.  Programok sokasága várja az érdeklődőket a december  2. és 23. között megtartandó  Szekszárdi Adventen. Az önkormányzat az idén is méltó körülményeket szeretne teremteni az adventi időszak megünnepléséhez. Az adventi…

Csütörtökön Celjében szerepel az Atomerőmű KSC Szekszárd

18.11.28 16:13

Az Európa Kupa csoportkörének 4. fordulójában csütörtökön 18 órától a Cinkarna Celje vendége lesz az Atomerőmű KSC Szekszárd.

Tizenkilenc nap után lép pályára a KSC Szekszárd

18.11.28 13:22

Bár a hazai bajnokságban csak jövő vasárnap játssza soron következő meccsét, a Cinkarna Celje ellen csütörtökön (18 óra) az Európa-kupában pályára lép az Atomerőmű KSC Szekszárd.

Rendőrök lepték meg a szabályosan közlekedőket Szekszárdon

18.11.27 19:37

2018.11.27. Baleset-megelőzési kampányt szerveztek a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Szekszárdi Rendőrkapitányság munkatársai a közlekedés legvédtelenebb résztvevőinek, a gyalogosoknak és a kerékpárosoknak…

A(z) "Szekszárd" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Tűz ütött ki egy lakóházban Tolnán

Az egységek három vízsugárral avatkoztak be. Kigyulladt egy Kossuth Lajos utcai lakóház konyhája és padlástere Tolnán. A tűzhöz a szekszárdi és a paksi hivatásos, valamint a helyi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik a…

Gazdaság

A harmadik negyed döntött az ASE javára

77:62-re győzött az atomerőmű SE férfi NB I- kosárlabda csapata hazai pályán a Jászberény ellen. A piros kékek három fordulót követően 2-1-es mérleggel a tabella 6. helyén állnak.

Közélet

Lemeózták a rendőrök a beküldött videoklipeket

A Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság hétfőn zsűrizte a „Te hogyan előznéd meg?" kisfilm-pályázatra beérkezett videoklipeket.    A Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság pályázatot hirdetett középiskolás tanulók,…

Sport

A harmadik negyed döntött az ASE javára

77:62-re győzött az atomerőmű SE férfi NB I- kosárlabda csapata hazai pályán a Jászberény ellen. A piros kékek három fordulót követően 2-1-es mérleggel a tabella 6. helyén állnak.

 

Kategória ajánló