Szekeres Imre hírek

Politikus › Szekeres Imre

Még jelentéktelenebb lesz az Mszp

20.09.18 09:21

Tóth Bertalan zárt listáján mindössze néhány ismert, de hő embere van, a többség ismeretlen szocialista, akik csak most, a tisztújítás kapcsán jelentek meg.

Szekeres: ha elmaradna az MSZP kongresszusa, nem lenne legitim vezetése a pártnak

20.09.15 01:37

Az MSZP-nek a kialakult járványhelyzetben is meg kell tartania szeptember 19-én a kongresszusát, ugyanis, ha ez nem történik meg, nincs legitim vezetése a pártnak – mondta Szekeres Imre az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. A szocialista…

Szekeres: Felemelt fejjel érdemes politizálni!

20.06.29 22:46

A redemptio (redempció) vagyis megváltás szóval jelölik a magyar történelemben a jászkun kerület önmegváltását, amelynek során 1745-ben pénzért visszaszerezték a török háborúk után, 1702-ben elvesztett korábbi kiváltságaikat.

Kezdeményezni kell a miniszternél, hogy oldja fel a titkosítást

20.01.04 14:36

Az MSZP kérdést intézett a honvédelmi miniszterhez: a Magyar Honvédség repülői mit kerestek olyan a célállomásokon, ahol – mint Las Vegasban, Panama Cityben, Makaón – a kaszinókban milliárdos nagyságrendben nyitható„játékra szánt" anonim…

Szekeres: ez nagyon „borkaisnak” tűnik

19.12.15 21:13

Mivel nemzeti és nemzetközi biztonsági problémáról van szó, fontos lenne, hogy követeljük: hozzák nyilvánosságra a Magyar Honvédség utasszállító gépein utasként repülők listáját, amikor nem katonai szállítmányokat vittek magukkal.

A(z) "Szekeres Imre" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Szekeres: az MSZP belső nyilvánosságán kívüli botrányokozás elfogadhatatlan

Szekeres Imre, az MSZP jelölő bizottságának elnökét kérdeztük a nagy nyilvánosságot kapó szocialista tisztújításról. A Klikktv-nek úgy fogalmazott: „nincs bennem sem rossz érzés, sem kétely.” Kifejtette: „ha nincs a járvány,…

Politikus

Kovács László: Az MSZP-nek nem lenne szabad támogatnia Bíró Lászlót

A szocialisták egykori befolyásos politikusa szerint pártjának nem lenne szabad támogatnia a baloldal antiszemita megnyilvánulásairól ismertté vált borsodi jelöltjét.

Közélet

Hétfőre virradóra is folytatódtak a harcok Azerbajdzsán és Örményország között

Az elmúlt éjjel folytatódtak a harcok Azerbajdzsán és Örményország között. Jelentések szerint civil áldozatai is vannak az összecsapásoknak. Azerbajdzsán hivatalos közlése szerint az örmények Terter városát lőtték.   A szakadár…

Politikus

Mégis mi folyik az MSZP-ben a tisztújítás előtt?

Te sem érted, hogy Mesterházy miért nem indul az MSZP szombati tisztújításán? Nem tudod eldönteni, hogy ki lehetetlenített el kit? Segítünk: összefoglaljuk, miért maradt kihívó nélkül Tóth Bertalan és Kunhalmi Ágnes a társelnökségért.

 

Kategória ajánló