Székely László hírek

Ismert személy › Székely László

Megszólalt a kirúgott szívsebész: a beteg, aki meghalt a napokban, többször is telefonált, hogy mi lesz vele

18.10.06 09:58

Van már ajánlata Romániából és a Lajtán túlról is – erről beszélt Székely László szívsebész a Népszavának adott interjújában. Arról beszélt, azért rúgták ki, mert az adminisztrációnál fontosabb volt számára az életmentés.

  Az elhunyt szívbeteg többször telefonált, hogy mi lesz vele

  18.10.06 09:46

  Interjút közölt a Népszava.hu Székely László szívsebésszel, aki a lapnak elmondta, hogy van már ajánlata Romániából és a Lajtán túlról is. Elbocsátása után a titkárnője tartotta a lelket a volt betegeiben, többször telefonált az a férfi is, aki azóta meghalt.

   Kirúgott szívsebész: Többször érdeklődött műtétjéről az elhunyt beteg

   18.10.06 09:39

   Székely László azt mondta, azért rúgták ki, mert az életmentés sürgetőbb volt, mint az adminisztráció.

    Nem Székely László miatt halt meg a beteg

    18.10.06 08:24

    Nem volt műtéti várólistán a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben (GOKI) az a férfi, aki a sajtóhírek szerint Székely László szívsebész páciense volt.

     „Nem szeretném őket cserbenhagyni” – Megszólalt a kirúgott szívsebész, akiért ezer volt betege harcol

     18.10.06 04:03

     Nem akarja cserben hagyni a mellette kiálló kollégáit és betegeit dr. Székely László, a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet kirúgott főorvosa. A szívspecialistát a munkahelyén értük utol, épp a szobájában pakolta össze a holmijait.

      Ezért rúgták ki a híres szívsebészt?

      18.10.02 13:01

      Dr. Drajkó Zsombor fogorvos szerint az országos hírű kardiológus, Székely László elbocsátása mutatja, miért tart ott a magyar egészségügy, ahol.

      Hazaküldik a kirúgott szívsebész betegeit

      18.09.24 13:31

      Elvileg megállapodás született arról, hogy Székely László elvégezheti az előjegyzett műtéteket, de egyelőre a főorvos neve nem szerepel a hétfői kiírásokban. Kirúgása után volt olyan beteg, akit a műtőasztalról vettek le, mást hazaküldtek.

      Fél évig várt a szívoperációra, kirúgták műtőorvosát

      18.09.21 07:24

      Nehéz Mihályné hosszú hónapok óta várta, hogy Székely László megműtse a szívét. Véletlenül tudta meg az operáció előtt, hogy kirúgták az orvost, akire rábízta volna az életét. Hallani sem akar arról, hogy más operálja, bízik benne, hogy pozitív fordulatot…

      A(z) "Székely László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
      Keresés

      Kapcsolódó témák

      Ismert személy

      Ombudsman: a kerékbilincs nem a díjfizetés nélkül parkoló autók kerekeire való

      A parkolás körüli jogszabályok miatt sérülhet az alaptörvényben rögzített jogállamiság, az abból levezethető jogbiztonság, és a tisztességes eljárás követelménye Székely László szerint. (Belföld)

      Életmód

      Bravúrosan sikerült az első hibrid műtéttel elvégzett műbillentyű beültetés az SZTE-n

      Bravúrosan végezték el május 20-án az első hibrid transzkatéteres aorta műbillentyű beültetést az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ II. Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ Invazív Kardiológiai…

      Közélet

      Ádert kéri a Helsinki Bizottság, hogy tegye demokratikusabbá az ombudsmanválasztást

      Az aláírók azt kérik a köztársasági elnöktől, hogy konzultáljon a civil szervezetekkel és az érintettekkel, ahogy azt az ENSZ normái meghatározzák.

      Kapcsolódó lap.hu oldalak

         

        Kategória ajánló