Székely László hírek

Ismert személy › Székely László

Vizsgálja az ombudsman a genderszak megszüntetését

18.11.16 16:52

Az alapvető jogok biztosát, Székely Lászlót kérdezte Szél Bernadett arról, folyik-e ombudsmani vizsgálat társadalmi nemek tanulmánya szakok megszüntetése kapcsán. Kiderült, igen.

Egy hónapja borzolja a kedélyeket a Székely-ügy

18.10.19 13:54

Gyertyagyújtással tiltakoznak az Országos Kardiológiai Intézet előtt Székely László elbocsátása ellen. De hogyan jutottunk el idáig?

A kirúgott szívsebészért tüntettek több százan az intézet előtt

18.10.19 06:06

Mintegy négyszáz ember tüntetett csütörtök este a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet (GOKI) előtt az intézményből elbocsátott Székely László szívsebészért – és a betegeiért.

"Tiszta a lelkiismerete?" – szóra bírták Székely Lászlót, a kirúgott szívsebészt

18.10.17 19:27

Telefonon érték utol Székely Lászlót, akit egy életmentő műtét során külső segítséget kért, kirúgása után pedig meghalt egy műtétre váró betege. Nem az ő hibája, hogy meghalt a beteg – így reagált az RTL Klub Híradójának az elbocsájtott szívsebész a…

Székely: legalább két beteget sürgősen műteni kellene

18.10.15 20:06

Székely László eltávolítása miatt vannak olyan betegek az országban, akik műtétre várnak. Bizonyos szempontból életveszélyben vannak ezek az emberek. Erről a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet elbocsátott főorvosa beszélt az ATV…

Nézze élőben Székely László rendkívüli interjúját

18.10.15 06:22

Első televíziós interjúját adja Székely László főorvos kirúgása óta. Az ATV Heti Napló Sváby Andrással című műsorában válaszol a kérdésekre. Nézze élőben az atv.hu Facebook-oldalán.

Székely-ügy: szakértő szerint a rendőrséget is be kellene vonni

18.10.14 20:21

20 millió forintos kártérítést szeretne Székely László elhunyt betegének az özvegye és lánya a Kardiológiai Intézettől.

Két nappal a kirúgása után műtötte volna Székely

18.10.13 13:15

"Idegőrlő ez a három hét, lassan az ember idegrendszerét teljesen felőrli, hogy semmit nem tud."

Megszólalt Székely László: nem szeretne külföldre menni

18.10.12 12:25

Exkluzív nyilatkozatot adott Híradónak Székely László egyik sürgős műtétre váró betege, aki kétségbeesve mesélte, hogy továbbra sem tudja, mikor műtik, vagy megműtik-e egyáltalán. Az elbocsátott szívsebész is megszólalt Híradónknak, szerinte ijesztő…

A(z) "Székely László" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Ombudsman: a kerékbilincs nem a díjfizetés nélkül parkoló autók kerekeire való

A parkolás körüli jogszabályok miatt sérülhet az alaptörvényben rögzített jogállamiság, az abból levezethető jogbiztonság, és a tisztességes eljárás követelménye Székely László szerint. (Belföld)

Életmód

Bravúrosan sikerült az első hibrid műtéttel elvégzett műbillentyű beültetés az SZTE-n

Bravúrosan végezték el május 20-án az első hibrid transzkatéteres aorta műbillentyű beültetést az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ II. Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ Invazív Kardiológiai…

Közélet

Ádert kéri a Helsinki Bizottság, hogy tegye demokratikusabbá az ombudsmanválasztást

Az aláírók azt kérik a köztársasági elnöktől, hogy konzultáljon a civil szervezetekkel és az érintettekkel, ahogy azt az ENSZ normái meghatározzák.

Esemény

Elhunyt Horváth Ádám

A Szomszédok legendás rendezője 89 éves volt.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló