Szeged hírek

Magyar település › Szeged

Egy gabonatároló épület egyik helyisége égett Kistelek külterületén

21.04.15 20:31

Egy több száz négyzetméteres, több helyiségből álló gabonatároló épület egyik helyiségének födémszerkezete égett Kistelek külterületén. A kisteleki hivatásos és önkéntes, a kiskunmajsai és a szegedi hivatásos tűzoltók négy vízsugárral előbb…

Elnézést kérnek Áder Jánostól, a kormány nem tud azonosulni a professzor szavaival

21.04.15 12:10

Nem került volna sor Gulyás László szegedi professzor kitüntetésére, ha ismerték volna a megszólalásait, azokkal a szavakkal ugyanis a kormány semmilyen formában nem azonosul - jelentette ki a kancelláriaminiszter az ATV kérdésére a Kormányinfón.

A veszélyeztetett állatokat védő lövésdetektort fejlesztettek ki magyar kutatók

21.04.15 11:07

Afrikai elefántokat és más veszélyeztettet állatokat védő lövésdetektort fejlesztettek ki a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói; az eszközöket Kenyában próbálják ki.

Új megoldásokat dolgoztak ki a szennyvizek és szennyvíziszapok hasznosítására az SZTE kutatói

21.04.15 11:07

Szennyvizek és szennyvíziszapok hasznosítására dolgoztak ki új megoldásokat a Szegedi Tudományegyetem kutatói egy uniós támogatással megvalósult programban. A felsőoktatási intézmény közkapcsolati igazgatóságának közleménye szerint az…

Online beavató színházi sorozatot indít a Szegedi Kortárs Balett

21.04.15 10:34

A két évtizede életre hívott esemény célja, hogy a rendhagyó előadások során táncszerető és a műfajt értő közönséget építsen elsősorban a fiatalok körében.

160 milliós tartozással került fel a Nav új adóslistájára Iványi Gáborék iskolája

21.04.14 17:49

Az Iványi Gábor vezette Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) fenntartása alatt működő, szegedi Wesley János Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola és Gimnázium is szerepel a NAV szerdán közzétett listáján - szúrta ki a Blikk.

A(z) "Szeged" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Tűzhelyen felejtett étel égett egy szegedi lakóházban

Tűzhelyen felejtett étel gyulladt meg egy lakóház konyhájában Szegeden, a Vám téren. A szegedi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakó a tüzet eloltotta, az egységek átvizsgálják és átszellőztetik az épületet.

Megye

Játszóteret kaptak az Éva utcaiak Hódmezővásárhelyen

Csaknem 5 millió forintból újult meg az Éva utcai játszótér. Számos elemet kellett kicserélni, mert balesetveszélyessé váltak.

Nagyvilág

A korlátozások enyhítését ünneplőkkel szemben intézkedtek rendőrök Brüsszelben

Többszáz emberrel szemben intézkedtek rendőrök vasárnapra virradóra Brüsszelben, a belga főváros több helyszínén összegyűlő, főként fiatalokból álló csoportok a koronavírus-járvány miatt bevezetett kijárási tilalom szombati…

Közélet

Orosz megrendelésre fenyegették halállal a kárpátaljai magyarokat

Az ukrán titkosszolgálat szerint az elkövetők orosz forrásból 500 dollárt kaptak a magyarellenes plakátok kihelyezésért.

 

Kategória ajánló