Szeged hírek

Magyar település › Szeged

Eldőlt: idén is elmarad a Szegedi Borfesztivál

21.04.22 11:49

A fesztivált szervező cég közölte, a jogszabályok értelmében nem lehet megtartani az eseményt.

Szegeden kitaláltak valamit a szén-dioxid hasznosítására

21.04.22 10:04

A szén-dioxid elektrokémiai hasznosítására dolgoztak ki a korábbinál hatékonyabb, skálázható megoldást a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatói, felfedezésüket szabadalmaztatták.

Húzódik a rasszista kijelentései miatt bepanaszolt szegedi professzor ügye

21.04.21 07:49

Egy-két hét múlva dönthet a Szegedi Tudományegyetem a rasszista hangvételű óra miatt bepanaszolt professzor sorsáról. Tologatják a vizsgálati aktákat, két hónappal a bejelentés után sem sikerült végére járni az ügynek.

Farkas tovább menetel, újabb tornát nyert

21.04.20 13:55

Farkas Balázs megnyerte az összevont szegedi verseny A-kategóriáját. A világranglista 87. helyén álló fallabdázó mögött Sebők Benedek zárt másodikként, megelőzve Püski Lénárdot.

Az 1-es főúton is szükség volt a feszítővágóra hétfőn

21.04.20 09:10

A tűzoltók szabadították ki annak a személygépkocsinak az utasát, amely egy másik autóval ütközött április 19-én reggel az 1-es főúton.

A(z) "Szeged" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Tűzhelyen felejtett étel égett egy szegedi lakóházban

Tűzhelyen felejtett étel gyulladt meg egy lakóház konyhájában Szegeden, a Vám téren. A szegedi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt a lakó a tüzet eloltotta, az egységek átvizsgálják és átszellőztetik az épületet.

Megye

Játszóteret kaptak az Éva utcaiak Hódmezővásárhelyen

Csaknem 5 millió forintból újult meg az Éva utcai játszótér. Számos elemet kellett kicserélni, mert balesetveszélyessé váltak.

Nagyvilág

A korlátozások enyhítését ünneplőkkel szemben intézkedtek rendőrök Brüsszelben

Többszáz emberrel szemben intézkedtek rendőrök vasárnapra virradóra Brüsszelben, a belga főváros több helyszínén összegyűlő, főként fiatalokból álló csoportok a koronavírus-járvány miatt bevezetett kijárási tilalom szombati…

Közélet

Orosz megrendelésre fenyegették halállal a kárpátaljai magyarokat

Az ukrán titkosszolgálat szerint az elkövetők orosz forrásból 500 dollárt kaptak a magyarellenes plakátok kihelyezésért.

 

Kategória ajánló