Szeged hírek

Magyar település › Szeged

Egy csővel verte agyon a feleségét egy szegedi férfi

21.04.26 10:19

A Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája hétfőn elrendelte 30 napra annak a férfinak a letartóztatását, aki egy csővel pénteken agyonverte feleségét a Tisza-parti város egyik panziójában.

Mezőtűz Szeged közelében

21.04.25 16:46

Kigyulladt az aljnövényzet Szeged térségében, a 47-es főút és az M43-as autópálya közelében. Mintegy két hektáron ég egy füves, fás terület. A szegedi hivatásos és az algyői létesítményi tűzoltók oltják a lángokat.

Ennyi művet még soha nem adtak be a szegedi Nyári Tárlatra

21.04.24 10:44

Százötven alkotást mutatnak be a 41. Nyári Tárlaton, melyet idén a járványhelyzet miatt online rendeznek meg május közepétől – mondta a szervező szegedi Regionális Összművészeti Központ (Reök) sajtóreferense. Izsák Bernadett közölte, a…

A(z) "Szeged" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Magyar település

Turbósebességbe kapcsol Budapest zöldítése

A közeljövőben a többi között autómentes lesz a Városliget, új felüljáró épül a Szegedi útnál, parkolóházakat létesítenek az M3-as bevezető szakaszán.

Megye

Játszóteret kaptak az Éva utcaiak Hódmezővásárhelyen

Csaknem 5 millió forintból újult meg az Éva utcai játszótér. Számos elemet kellett kicserélni, mert balesetveszélyessé váltak.

Nagyvilág

Portói csúcs: arccal India felé

A koronavírus-helyzettel, a járvány utáni gazdasági újjáépítéssel és az Európai Unió és India kapcsolatával foglalkoztak az uniós állam- és kormányfők két napos informális találkozójukon.

Közélet

Rászorulóknak ajánlották fel az elmaradt böllérversenyre szánt húst

A nemesgörzsönyi rendezvényt idén a koronavírus-járvány miatt nem tudták megtartani, a disznóhús azonban nem ment kárba, az Ökumenikus Segélyszervezet által támogatott családok kapták meg

 

Kategória ajánló