Szcientológia hírek

Nagyvilág › Szcientológia

Az MSZP gyűjtést szervez és támogatja Iványi Gáborékat

20.09.20 18:42

Az MSZP gyűjtést szervez és a Szolidaritási Alapján keresztül is támogatja a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösséget és Oltalom karitatív alapítványát – jelentette be Kunhalmi Ágnes és Tóth Bertalan, az MSZP két társelnöke a…

Tom Cruise veszélyt jelent a saját gyerekére?

20.08.14 09:08

Évek óta nem találkozott vele, de egy korábban a szcientológia egyházhoz tartozó színésznő úgy gondolja, Tom Cruise-nak van egy terve.

John Travolta eltávolodhatott a szcientológiától

20.07.24 16:04

John Travolta közösségi oldalán megjelent közleménye egyesek szerint arra utal, hogy Kelly Preston halálával ő is eltávolodik a szcientológus egyháztól.

A(z) "Szcientológia" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Iványiék nem kaphattak az egyházi 1 százalékból, a szcientológusok és az ősmagyarok igen

Az Iványi Gábor által vezetett Magyarországi Evangéliumi Testvérközösséget hiába keressük a listán. Helyette sok olyan van, amely alkalmas lehet a megtévesztésre, mert tartalmazzák az „evangéliumi” szót.

Ismert személy

Tom Cruise megérkezett Olaszországba: folytatják a Mission: Impossible forgatását

Tom Cruise újra visszatért Olaszországba, hogy folytassák a Mission: Impossible hetedik részének forgatását. A stáb és a színészek eddig Norvégiában forgattak.

Nagyvilág

Vallásturisztikai fejlesztésre kapott támogatást Mátraverebély-Szentkút

A csaknem három és félmilliárd forintból főként családbarát szolgáltatásokat építenek ki.

 

Kategória ajánló