Századvég hírek

Közélet › Századvég

A Századvégnél is esik a Fidesz támogatottsága

20.02.21 08:39

A Századvég mérései szerint, a biztos szavazó pártválasztók közt 53-ról 49 százalékra, az összes pártválasztók között durván 50-ről 46 százalékra esett vissza a kormánypárt.

Szakáli István Loránd: Zöld államkötvény – hogy csinálják a lengyelek?

20.02.19 12:13

Orbán Viktor miniszterelnök évértékelőjében jelentette be, hogy bevezetésre kerül a zöld államkötvény, mégpedig a lengyel példa alapján. Ha csak önmagában a bejelentést nézzük, megdobbanhat a Közép-Európáért rajongó „régimódiak” szíve,…

Az fizesse a klímavédelem terheit, aki felelős értük

20.02.18 21:37

A magyarok több mint háromnegyede szerint azok fizessék a klímavédelem terheit, akik leginkább a problémáért felelősek – derült ki a Századvég legfrissebb közvélemény kutatásából. 

Ifj. Lomnici Zoltán: A lakosság 61 százaléka kitiltaná a külföldről finanszírozott NGO-kat

20.02.13 12:25

A Századvég tegnap tett közzé egy olyan elemzést, amelyben kiemelten foglalkoznak a börtönbizniszben, illetve a szegregációs ügyekben szerepet vállaló vagy azokat elindító Ngo-kkal.

Századvég Alapítvány: Az ngo-k működése nemzetbiztonsági kockázatot jelent

20.02.11 16:53

Az elemzés kiemelten foglalkozik az érintett szervezetek által kezdeményezett adatigénylési, börtönkártalanítási és rászorulókkal kapcsolatos "stratégiai" peres eljárásokkal.

A(z) "Századvég" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Startupokra lő Áder János klímavédelmi alapítványa

40 millió forint keretösszeggel írtak ki pályázatot, a győztes is megvan.

Politikus

Robbant a botrány: a Fidesz ezzel az aljas törvénnyel a magyar emberek helyett a multik oldalára állt

Szél Bernadett, független képviselő közösségi oldalán hívta fel a figyelmet Fideszék újabb aljas húzására: a rabszolgatörvény új verziója olyan mértékben és annyira egyoldalúan csak a munkáltató érdekeit nézi, mintha az emberek…

Közélet

Több mint kétszáz illegális migránssal szemben intézkedtek a rendőrök a hétvégén

A rendőrök és a katonák péntektől vasárnapig 237 határsértővel szemben intézkedtek - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

 

Kategória ajánló