Századvég hírek

Közélet › Századvég

Megelégelték a háttéralkukat az osztrákok

Tegnap 09:50

Az osztrák választások után valószínűbb, hogy a győztes Osztrák Néppárt az Osztrák Szabadságpárttal köt koalíciót.

Századvég: Bukás lenne a közös ellenzéki jelöltállítás

17.10.17 16:21

Az az ellenzéki erő járhat a legjobban, aki – a koordinált visszalépés helyett – mégis saját jelöltet állít, mert vonzóvá válik a nagy tömegben lemorzsolódó ellenzéki szavazók számára - derül ki a Századvég Alapítvány felméréséből.

Századvég: nagy bukás lenne az ellenzéknek a közös jelöltállítás

17.10.17 15:51

Az ellenzéki pártok komoly szavazatvesztéssel számolhatnak, ha egyetlen helyi jelölt mögé állnak be a soron következő parlamenti választásokon - derült ki a Századvég Alapítvány közvélemény-kutatásának eredményeiből.

A szigorúbb migránspolitikája miatt győzhetett Kurz

17.10.15 22:54

Pócza István, a Századvég vezető kutatója és Horváth József biztonságpolitikai szakértő elemezte az osztrák választások előzetes eredményeit.

Drámai változások jöhetnek egy hét alatt Európában

17.10.13 11:23

Hogyan formálhatják át az európai és a V4-es politikát a hétvégi osztrák és a jövő heti cseh választások?

Galló Béla: Nagy most a tanácstalanság az MSZP-ben

17.10.06 13:56

A Botka lemondásával drámaian meggyengült MSZP még éppen bejuthat a parlamentbe azon a 2018-as választáson, amelyen a DK, a Jobbik és az LMP is kap majd voksokat a volt szocialista szavazóktól - mondta el Galló Béla a 888.hu-nak…

Századvég: Gyengült a Jobbik

17.10.06 13:12

A Századvég szeptember végi közvélemény-kutatása szerint a Fidesz-KDNP továbbra is stabilan vezet a politikai erőtérben, míg a Jobbik gyengülése tovább folytatódott.

Titkosszolgálati kapcsolatai miatt mondott le a lengyel külképviseleti vezető

17.10.06 09:38

A rendszerváltás előtti tisztázatlan múltja miatt lemondott posztjáról Jaroslaw Starzyk, Lengyelország Európai Unió melletti állandó képviseletének vezetője. A külügyi tárca megerősítette a lemondást, és jelezte, hogy a kormány elfogadta azt.

A(z) "Századvég" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Az ukrán oktatási törvénynek összhangban kell állnia Kijev nemzetközi kötelezettségvállalásaival

Kiemelten fontos az Ukrajnában az államnyelv és a nemzeti kisebbségek nyelveinek védelme közötti egyensúly fenntartása, a nemrég elfogadott törvénynek pedig feltétlenül összhangban kell állnia Ukrajna nemzetközi…

Gazdaság

Matolcsyék megbírságolták az állami fejlesztési bankot

A Magyar Nemzeti Bank (MNB) elsősorban a hitelkockázatokra és a tőkemegfelelésre vonatkozó szabályok megsértése, illetve a vállalatirányítás hiányosságai miatt 12 millió 800 ezer forint felügyeleti bírságra büntette az…

Közélet

Berlinből hosszú még az út Jamaicáig

A német kancellár számára kellemetlen alsó-szászországi választások után lendületet vesznek a koalíciós tárgyalások, amelyeken Angela Merkel hetekig elhúzódó egyeztetésekre számít. A várható koalíciós partner, a liberálisok…

Közélet

Hét határsértő próbált hajnalban átjutni Battonyánál

Csütörtökön hajnalban hét külföldi, egy pakisztáni és hat afgán állampolgár próbált átjutni a határon.

 

Kategória ajánló