Szanyi Tibor hírek

Politikus › Szanyi Tibor

Lendvai: most van igazán szorult helyzetben az Orbán-kormány!

19.03.26 06:32

Az MSZP-Párbeszéd EP-listáján jelöltként Jávor Benedek a negyedik helyet szerezte meg. Tóth Bertalan az első, őt Ujhelyi István és Szanyi Tibor követi, majd utánuk jön Jávor, ha ezt a Párbeszéd is jóváhagyja. Mivel az MSZP elnöke nem fogja átvenni a…

Bizonytalan a szocialisták és a Párbeszéd közös listája

19.03.20 11:53

Egyelőre kétséges, hogy az MSZP a Párbeszéddel közösen indul-e az EP-választáson, ugyanis továbbra sem sikerült megállapodni arról, hogy Jávor Benedek hányadik helyet kapja meg a közös listán.

Szanyi mihasznának nevezte Orbánt és Webert

19.03.12 17:44

„Orbán és Weber macska-egér játékot játszik, váltott szereposztásban. Az egyik nap Orbán a macska, a másik nap Weber, mikor hogy” – írta a szocialista EP-képviselő.

"Szerencsétlen belső baleset"

19.03.07 08:14

"Nem létező migrációs mumusnak” nevezte a bevándorlás ügyét a szocialisták EP-képviselője.

Kényszerpályán mozog a magyar ellenzék

19.02.18 14:31

Tóth Bertalan, Ujhelyi István, Szanyi Tibor – ők állnak a Magyar Szocialista Párt (MSZP) EP-választási listájának első három helyén. Az európai parlamenti jelöltekről a hétvégi kongresszuson döntöttek.

Szanyi nem ért egyet a Jobbikkal, de együttműködne velük

19.02.15 10:49

Szanyi szerint a baloldal és a Jobbik együttműködésének „nincs politikai tartalma, ez egyszerűen matematikai szükségszerűség”. A politikus 2014-ben úgy vélte a Jobbik „náci söpredék”, most mégis nyitott bizonyos együttműködésre.

Szanyi: Timmermans és az MSZP között nincs bizalmatlanság

19.02.11 17:25

A szocialisták EP-képviselője szerint vagy ő, vagy Gurmai Zita vagy Ujhelyi István lesz az MSZP-P EP-listájának vezetője.

Életműdíjat vehetett át Szanyi Tibor

19.01.30 16:16

Rangos kitüntetést kapott az MSZP EP-képviselője kedden Bécsben, a Golden Arrow Lifetime Achievement a hangzásával ellentétben ugyanis nem egy MLM-ügynök elismerése.

Osztrák életműdíjat kapott Szanyi Tibor

19.01.30 15:01

Bécsben konferenciát tartottak, ahol a közép-európai régió aktuális kihívásaira keresték a választ politikusok és vállalkozók. Itt díjazták Szanyit.

A(z) "Szanyi Tibor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Így reagált Szanyi Botka kilépésére az MSZP-ből

Szanyi Tibor szerint megérlelt döntés Botka László MSZP-ből való kilépése. Megérlelt döntés Botka László szegedi polgármester MSZP-ből való kilépése – mondta Szanyi Tibor, az MSZP volt EP-képviselője, az Igen…

Politikus

Szili Katalin: A balliberális oldal semmit nem tanult a 2004-es népszavazásból

Gyurcsány Ferenc hajszolta bele az MSZP-t abba, hogy nemmel szavazzon a határon túli magyarok állampolgárságára.

Közélet

A momentumos Cseh Katalin már nem is tagadja: csak azért van az EP-ben, hogy Magyarországnak ártson

Soha senki nem merészkedett el addig, mint Cseh Katalin, a Momentum európai parlamenti (EP) képviselője, aki a napokban az ATV Egyenes Beszéd című műsorában értékelte Várhelyi Olivér kinevezését.

Politikus

Ujhelyi István: “hogy nem szakad a plafon a fideszesekre?!”

Azt Orbán elszólása óta („ne azt figyeljék, amit mondok, hanem amit teszek”) tudjuk, hogy a Fidesznél nem felvételi követelmény az igazmondás. De az még mindig meglepő, ahogy tényleg pofátlanul készek belehazudni a…

 

Kategória ajánló