Szanyi Tibor hírek

Politikus › Szanyi Tibor

Bizonytalan a szocialisták és a Párbeszéd közös listája

19.03.20 11:53

Egyelőre kétséges, hogy az MSZP a Párbeszéddel közösen indul-e az EP-választáson, ugyanis továbbra sem sikerült megállapodni arról, hogy Jávor Benedek hányadik helyet kapja meg a közös listán.

Szanyi mihasznának nevezte Orbánt és Webert

19.03.12 17:44

„Orbán és Weber macska-egér játékot játszik, váltott szereposztásban. Az egyik nap Orbán a macska, a másik nap Weber, mikor hogy” – írta a szocialista EP-képviselő.

"Szerencsétlen belső baleset"

19.03.07 08:14

"Nem létező migrációs mumusnak” nevezte a bevándorlás ügyét a szocialisták EP-képviselője.

Kényszerpályán mozog a magyar ellenzék

19.02.18 14:31

Tóth Bertalan, Ujhelyi István, Szanyi Tibor – ők állnak a Magyar Szocialista Párt (MSZP) EP-választási listájának első három helyén. Az európai parlamenti jelöltekről a hétvégi kongresszuson döntöttek.

Szanyi nem ért egyet a Jobbikkal, de együttműködne velük

19.02.15 10:49

Szanyi szerint a baloldal és a Jobbik együttműködésének „nincs politikai tartalma, ez egyszerűen matematikai szükségszerűség”. A politikus 2014-ben úgy vélte a Jobbik „náci söpredék”, most mégis nyitott bizonyos együttműködésre.

Szanyi: Timmermans és az MSZP között nincs bizalmatlanság

19.02.11 17:25

A szocialisták EP-képviselője szerint vagy ő, vagy Gurmai Zita vagy Ujhelyi István lesz az MSZP-P EP-listájának vezetője.

Életműdíjat vehetett át Szanyi Tibor

19.01.30 16:16

Rangos kitüntetést kapott az MSZP EP-képviselője kedden Bécsben, a Golden Arrow Lifetime Achievement a hangzásával ellentétben ugyanis nem egy MLM-ügynök elismerése.

Osztrák életműdíjat kapott Szanyi Tibor

19.01.30 15:01

Bécsben konferenciát tartottak, ahol a közép-európai régió aktuális kihívásaira keresték a választ politikusok és vállalkozók. Itt díjazták Szanyit.

A(z) "Szanyi Tibor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Szanyi Tibor: Kezdjünk el gondolkodni azon, hogy mi a közeljövő tétje

A Hír TV Magyarország élőben című műsorában Szanyi Tibor, az MSZP volt európai parlamenti képviselője volt Földi-Kovács Andrea műsorvezető vendége

Politikus

Még a héten eldőlhet Lackner Csaba sorsa

Az MSZP-s politikus korrupciógyanús ügyekről beszélt egy felvételen.

Politikus

Ujhelyi István: “Ma térdre rogyhat a korrupt Fidesz!”

Nem ma fog megbukni az Orbán-rendszer. De ma van a napja, hogy végzetesen térdre kényszerítjük a narancsuralmi rendszert. Minden egyes apró vagy óriás győzelem, minden egyes visszavett körzet, minden egyes felszabadított…

 

Kategória ajánló