Szanyi Tibor hírek

Politikus › Szanyi Tibor

Szanyi Tibor: Kezdjünk el gondolkodni azon, hogy mi a közeljövő tétje

19.09.10 16:55

Szanyi Tibor a nyáron keményen bírálta az MSZP vezetőit, azt mondta a jövőben bármilyen politikai formációval hajlandó együttműködni – derült ki a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

Szanyi Tibor: Az ellenzéki stratégia teszi szalonképessé a Jobbikot

19.09.09 08:37

Az alelnök kijelentette: baloldali értékrend helyett az MSZP-t már a pragmatizmus jellemzi, pedig mára olyan kicsinnyé vált, hogy igazán megengedhetné magának a markáns ideológiai képviseletet.

Zöldzászlót bont a héten Szanyi Tibor mozgalma

19.08.27 09:49

Szanyi Tibor új mozgalma a korábban tervezett Bal Blokk helyett az IGEN nevet viseli majd – írja a Magyar Nemzet.

Zászlót bont Szanyi kapitány mozgalma

19.08.27 07:28

Igen néven a hétvégén indul útjára Szanyi Tibor új mozgalma, amelyet a politikus „a globális életben maradás egyik magyarországi ágaként” jellemez, és amely állítása szerint nem kíván párttá válni – írja a Magyar Nemzet.

Szanyi azt állítja, semmilyen hivatalos határozatot nem kapott, hogy már nem ő az Mszp alelnöke

19.07.18 07:54

Bár nemrégiben még úgy tűnt, egy megrovással megúszhatja Szanyi Tibor (63), hogy szokatlanul kemény szavakkal és a nyilvánosság előtt kritizálta pártját, végül komolyabb árat kellett fizetnie a renitens szocialista politikusnak.

Szabályellenes lehet Szanyi visszahívása

19.07.18 07:18

Enyhén szólva is furcsa, zavaros körülmények között hívták vissza alelnöki tisztéből az MSZP jelenlegi vezetését keményen bíráló Szanyi Tibort.

Saját pártja fúrta meg Szanyi kapitányt

19.07.16 17:15

Visszahívta MSZP-alelnöki tisztségéből a párt országos etikai és egyeztető bizottsága Szanyi Tibort – közölte a szocialista párt kedden az MTI-vel.

Leváltották Szanyi Tibort

19.07.16 16:57

Az Index információját az MSZP sajtóosztálya megerősítette, hozzátéve, hogy a döntés jogerős.

Újabb fegyelmi vizsgálat várhat Szanyira

19.07.15 15:33

Az MSZP alelnöke szerint a szocialisták jelenlegi vezetése a „még elérhető egy-két önkormányzati pozíció bezsákolására, illetve a még meglévő maradék pártvagyonra koncentrál”.

Nem merte kidobni Szanyit az MSZP, csak megrovást kapott

19.07.12 07:18

A párt etikai bizottsága úgy döntött, hogy csak megrovást ad az alelnöknek, amiért korábban élőhalottnak, korruptnak, degenerálódó belterjes klubnak nevezte közösségét. Szanyi mind­eközben szervezi Bal Blokknak nevezett mozgalmát, amely…

A(z) "Szanyi Tibor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Szanyi Tibor: Kezdjünk el gondolkodni azon, hogy mi a közeljövő tétje

A Hír TV Magyarország élőben című műsorában Szanyi Tibor, az MSZP volt európai parlamenti képviselője volt Földi-Kovács Andrea műsorvezető vendége

Politikus

A fideszes polgármester megválasztása mellett érvelt az MSZP Hajdú-Bihar megyei elnöke, ezért pártja elnöksége lemondásra szólította fel

Bódi Judit – a Debreciner beszámolója szerint – később szembe ment saját korábbi nyilatkozatával.

Politikus

MSZP: bővüljön a települések közvetlen uniós támogatása

Az MSZP szándéka, hogy a következő európai uniós fejlesztési ciklusban több olyan forrás álljon az önkormányzatok rendelkezésére, amelyet közvetlenül hívhatnak le Brüsszelből - mondta Ujhelyi István, a szocialisták európai…

Politikus

A fideszes polgármester megválasztása mellett érvelt az MSZP Hajdú-Bihar megyei elnöke, ezért pártja elnöksége lemondásra szólította fel

Bódi Judit – a Debreciner beszámolója szerint – később szembe ment saját korábbi nyilatkozatával.

 

Kategória ajánló