Szanyi Tibor hírek

Politikus › Szanyi Tibor

Szanyi Tibor: Kezdjünk el gondolkodni azon, hogy mi a közeljövő tétje

19.09.10 16:55

Szanyi Tibor a nyáron keményen bírálta az MSZP vezetőit, azt mondta a jövőben bármilyen politikai formációval hajlandó együttműködni – derült ki a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

Szanyi Tibor: Az ellenzéki stratégia teszi szalonképessé a Jobbikot

19.09.09 08:37

Az alelnök kijelentette: baloldali értékrend helyett az MSZP-t már a pragmatizmus jellemzi, pedig mára olyan kicsinnyé vált, hogy igazán megengedhetné magának a markáns ideológiai képviseletet.

Zöldzászlót bont a héten Szanyi Tibor mozgalma

19.08.27 09:49

Szanyi Tibor új mozgalma a korábban tervezett Bal Blokk helyett az IGEN nevet viseli majd – írja a Magyar Nemzet.

Zöldzászlót bont a héten Szanyi Tibor mozgalma

19.08.27 07:28

Igen néven a hét végén indul útjára Szanyi Tibor új mozgalma, amit a politikus „a globális életben maradás egyik magyarországi ágaként” jellemzett, és amely állítása szerint nem kíván párttá válni.

Szanyi azt állítja, semmilyen hivatalos határozatot nem kapott, hogy már nem ő az Mszp alelnöke

19.07.18 07:54

Bár nemrégiben még úgy tűnt, egy megrovással megúszhatja Szanyi Tibor (63), hogy szokatlanul kemény szavakkal és a nyilvánosság előtt kritizálta pártját, végül komolyabb árat kellett fizetnie a renitens szocialista politikusnak.

Szabályellenes lehet Szanyi visszahívása

19.07.18 07:18

Enyhén szólva is furcsa, zavaros körülmények között hívták vissza alelnöki tisztéből az MSZP jelenlegi vezetését keményen bíráló Szanyi Tibort.

Saját pártja fúrta meg Szanyi kapitányt

19.07.16 17:15

Visszahívta MSZP-alelnöki tisztségéből a párt országos etikai és egyeztető bizottsága Szanyi Tibort – közölte a szocialista párt kedden az MTI-vel.

Leváltották Szanyi Tibort

19.07.16 16:57

Az Index információját az MSZP sajtóosztálya megerősítette, hozzátéve, hogy a döntés jogerős.

Újabb fegyelmi vizsgálat várhat Szanyira

19.07.15 15:33

Az MSZP alelnöke szerint a szocialisták jelenlegi vezetése a „még elérhető egy-két önkormányzati pozíció bezsákolására, illetve a még meglévő maradék pártvagyonra koncentrál”.

A(z) "Szanyi Tibor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Így reagált Szanyi Botka kilépésére az MSZP-ből

Szanyi Tibor szerint megérlelt döntés Botka László MSZP-ből való kilépése. Megérlelt döntés Botka László szegedi polgármester MSZP-ből való kilépése – mondta Szanyi Tibor, az MSZP volt EP-képviselője, az Igen…

Politikus

Jöhet az ellenzéki összefogás új szintje, a szabad városok szövetsége

Az MSZP támogatja Karácsony Gergely főpolgármester kezdeményezését a szabad városok szövetségének megteremtésére, és minden eszközével hozzájárul az ellenzéki együttműködéshez - mondta az MSZP választmányi…

Közélet

Kínos kérdéseket kapott Várhelyi Olivér

Hétfő délig kell megválaszolnia az Európai Parlament (EP) pótkérdéseit Várhelyi Olivérnek. A magyar kormány biztosjelöltje az írásbeli kérdéseket azért kapta, mert első körben nem bólintott rá a kinevezésére az Európai Parlament (EP)…

Politikus

Ujhelyi István totál kiakadt – részletek

Fontos és egyedi vállalásom volt Ep-képviselőként, hogy ebben a parlamenti ciklusban leteszem az uniós döntéshozók asztalára az európai egészségügyi minimumszolgáltatás kereteit. Az általam kezdeményezett konzultáció során is…

 

Kategória ajánló