Szanyi Tibor hírek

Politikus › Szanyi Tibor

Nagy Ervin: Ballik

20.05.08 07:32

Május elsején Jakab Péter Szanyi Tibor – egyébként hitelesebb – stílusát meghazudtolva aggódott a „magyar melósokért”, szemben a kapitalizmus termelte „bűnös tőkésekkel”.

Szanyi kapitány: igen, ISZOM!

20.03.09 12:13

Sokat hezitálhatott Szanyi Tibor, talán még gondolkodott is valamelyest, míg vadonatúj pártjának kitalálta a Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom (rövidítve: ISZOM) nevet. Az sem kizárt, hogy nem egyedül az ő fejéből pattant ki az isteni szikra, hanem…

Szanyi Tibor szerint tudatos döntés eredménye, hogy a pártja neve ISZOM lett

20.03.07 19:10

Igen Szolidaritás Magyarországért néven új pártot alapított az MSZP-től kirúgott Szanyi Tibor – számoltunk be mi is az eseményről, s arról, hogy a párt 2022-es választáson meg is méretné magát.

Megalakult Szanyi Tibor új pártja

20.03.06 13:36

Megalakult az MSZP-ből korábban távozott Szanyi Tibor új pártja, az Igen Szolidaritás. Az alapítók azt mondják, részt kívánnak venni a baloldali előválasztáson. Az elemzők véleménye megoszlik azzal kapcsolatban, hogy mekkora a társadalmi igény egy…

Alaposan lealázta az MSZP-t a párt volt alelnöke

20.01.17 07:58

Be kell látni, politikai mondanivalója ckizárólag a Fidesznek van – jelentette ki Szanyi Tibor, az MSZP-ből nemrég kilépett politikus a 168 Óra című ellenzéki hetilapnak adott interjújában.

A(z) "Szanyi Tibor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Nagy Ervin: Ballik

Május elsején Jakab Péter Szanyi Tibor – egyébként hitelesebb – stílusát meghazudtolva aggódott a „magyar melósokért”, szemben a kapitalizmus termelte „bűnös tőkésekkel”.

Politikus

„Az Orbán-kormány költségvetése a cserbenhagyás költségvetése”

Munkahelyek százezreit menthették volna meg, ha az MSZP ajánlásait beépítik a költségvetésbe – így tömegek munkája szűnhet meg – nyilatkozta pénteki online sajtótájékoztatóján Komjáthi Imre, a szocialisták alelnöke.

Közélet

Deli: A munkahelyek megvédése a cél

Az Európai Parlament (EP) Közlekedési és Idegenforgalmi Bizottságának (TRAN) csütörtöki ülésén Brüsszelben tárgyalták az Európai Bizottság által javasolt Idegenforgalmi és közlekedési intézkedéscsomagot.

Politikus

A kormány átvágja a nyugdíjasokat is

A kormány megint olyan költségvetést nyújtott be, ami nem segíti az emberek életminőségét. Az MSZP javaslata azonban biztosítja, hogy célhoz kötött pénzek érkezzenek az országba – erről beszélt Ujhelyi István, az MSZP európai…

 

Kategória ajánló