Szamizdat hírek

Közélet › Szamizdat

Elhunyt Szász István

19.01.13 10:20

A széles műveltségű, kiváló újságírótól, a mindig jó kedélyű egykori kollégától Dési János búcsúzott a Népszava hasábjain.

"Bukik az Orbán": visszatér Demszky

18.09.25 13:51

Demszky Gábor a 24.hu-nak adott veretes interjújában brékingel egyet, és bejelenti, hogy tervezi a politikába való visszatérését. Tudja. Meri. Teszi.

A(z) "Szamizdat" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Népszava: elhunyt Szász István, a magyar újságírás Svejkje

Részlet Dési János nekrológjából: „(…) Újságíró nemzedékek nőttek föl a Pistáról szóló anekdotákon. Milyen volt, amikor kilőtték majdnem az űrbe, amikor pöcifoci közben elvitték a fogdmegek, amikor kioktatta az őt kihallgató rendőrt,…

Márka

Országszerte nagy igény van a falusi csok millióira

Nemcsak Pest megyében és a Balaton partján, hanem rosszabb helyzetű borsodi és szabolcsi településeken is nagy az érdeklődés a falusi csokra – tudta meg a Magyar Nemzet.

Gazdaság

Új fronton küzd az élelmiszerpazarlás ellen az LG Magyarország

Az LG Magyarország a Budapest Bike Maffiával együttműködve hűtőszekrény-adományozással és élelmiszeradomány-gyűjtéssel segíti a hajléktalanok ellátását. Az LG ezen felül vállalást tesz arra vonatkozóan, hogy a…

Ismert személy

Nyáry Krisztián: Közel álltam Demszkyhez, de nem voltam a Habony Árpádja

Demszky nem ismerte föl: jobban járhatott volna ő és az akkori kormánypártok is, ha időben lemond. Interjú.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló