Számítógépes hírek

Infotech › Számítógépes

Látványos életmód-pickupok a Fordtól

21.04.14 19:04

Limitált szériás különkiadásokkal bővíti a Ranger kínálatát a Ford. A Stormtrack és a Wolftrak nem csak megjelenésében tud többet.

Ugye nem követed el ezeket a hibákat? Így terjesztheted a vírusokat

21.04.14 18:22

Bár az elmúlt egy év alatt legtöbben megtanultunk sokkal jobban odafigyelni arra, mihez és hogyan nyúlkálunk, mégsem árt, ha átismételjük a legnagyobb bakikat, ha bacikról van szó.

Árokba borult és a kerekein állt meg egy személygépkocsi Székesfehérvár és Úrhida között

21.04.14 18:01

Árokba borult és a kerekein állt meg egy személygépkocsi április 14-én délelőtt Székesfehérvár és Úrhida között. A bejelentés alapján egy ember az autóba szorult, ezért a megyeszékhely hivatásos tűzoltói mellett

Az USA csökkentse felére a CO2-emissziót! – erre sürgetik EU-képviselők és üzleti vezetők

21.04.14 16:46

Több tucat európai parlamenti képviselő, üzleti és szakszervezeti vezető sürgette kedden az Egyesült Államokat, hogy az évtized végére a 2005-ös szinthez képest felére csökkentse szén-dioxid- kibocsátását.

Mennyit érdemes új nyári gumiabroncsokra költeni?

21.04.14 16:37

A tavasz és a melegebb idő eljövetele sok autótulajdonos számára a téli gumiabroncsok nyárira való cseréjét jelenti. Közülük is sokan szembesülnek ilyenkor a ténnyel, hogy a nyári gumik már nincsenek használható állapotban, de mi alapján…

A megvásárolt, de nem használt lélegeztetőgépek tárolása havi 90 millió forintot emészt fel

21.04.14 14:52

A kormány által tavaly beszerzett, ám használaton kívüli lélegeztetőgépeket Gödöllőn tárolják, s bár szeptemberig nem kellett díjat fizetni a tárolásért, ez azóta minden hónapban 90 millió forintot emészt fel.

Hídfejnek ütközött autóval egy 18 éves férfi, megsérült

21.04.14 14:01

Személyautóval közlekedett egy 18 éves zalaszentgróti férfi. Egy útkanyarulatban elvesztette uralmát a járműve felett és lesodródott az úttestről a jobb oldali vízelvezető árokba. Az árokban egy hídfejnek ütközött, majd tetőlemezén átfordulva állt meg.

Felsőpatonyban és Dunaszerdahelyen is szükség volt a tűzoltókra az erős szél miatt

21.04.14 12:46

Lelkes István, a dunaszerdahelyi járási tűzoltóság vezetője érdeklődésünkre elárulta, hogy az erős szél ellenére szerencsére nem volt nagyobb bevetésük. Szerdán déli 12 óra körül Felsőpatonyba riasztották a tűzoltókat, ahol egy útra dőlt fát kellett…

A(z) "Számítógépes" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Infotech

2700 dollárt fizettek ki egy iPhone-ért, amelyen elcsúszott a logó

Olykor az Apple is hibázik, és így egészen egyedi telefonok is lekerülhetnek a futószalagról. Például egy olyan iPhone 11 Pro, amelynél valami hibádzik a logóval.

Infotech

Megszűnhet az LG okostelefonok gyártása, bezárhatja a boltot a cég

Bár az LG sosem tudott igazán jelentős szeletet kihasítani magából az okostelefon-eladásokból, a jövőben végleg eltűnhetnek a boltokból a dél-koreai gyártó készülékei. Nagyon esély van ugyanis arra, hogy az LG egyszerűen…

Márka

Vigyázz! Támadás alatt lehetnek, akik ezeket a programokat illegálisan használják

Hackerek az illegális Microsoft és Adobe szoftverek crackjeivel törnek be a felhasználók gépeire, amiről szinte bármilyen privát információt lelophatnak.

Márka

Látványosan jobban fordít magyarra a Google Fordító vetélytársa

A már magyarul is elérhető DeepL-lel 23 másik nyelvről és nyelvre fordíthatunk le szövegeket.

 

Kategória ajánló