Számítógépes hírek

Infotech › Számítógépes

Binotto: Nem elég a 3. hely, mi akarunk lenni a legjobbak!

Tegnap 09:07

Sikerült komoly előrelépéseket tennie minden téren a Ferrari Forma-1-es csapatának, a maranellóiak viszont nem elégszenek meg a 3. hellyel. A hosszú távú cél természetesen az, hogy újra világbajnokok legyenek, Mattia Binotto csapatfőnök…

NMHH: a legtöbb hanghívás és az adatforgalom zöme is 4G-n zajlik

Tegnap 09:07

A negyedik generációs mobil szolgáltatás, azaz a 4G szerepe folyamatosan nő a hangforgalomban, 2020 végére már a hívásforgalom közel fele - 47 százaléka - zajlott ilyen hálózaton, míg 2019 végén ez az arány csak 25 százalék volt - derül ki a…

Európában már lenyomta az Apple-t a Xiaomi

Tegnap 09:07

Kijött a Canalys kutatóintézet Európára vonatkozó legfrissebb mobilpiaci jelentése, ami alapján hatalmas növekedést könyvelhetett el a Xiaomi, az eladási számokban még az Apple-t is felülmúlták. Ha teljes Európát vizsgáljuk, akkor még mindig a…

3D-nyomott futócipőkben nyomathatjuk

Tegnap 07:44

A technológiai vívmányok iránt eddig is nagy érdeklődést mutató Adidas egy különleges futócipővel irányítja rá a figyelmet az additív gyártásban rejlő lehetőségekre.

Furcsa hibát szúrtak ki a Windows 10 vírusirtójában

Tegnap 07:37

A Windows 10 saját vírusírtója, a Windos Defender egyes felhasználóknál elkezdte teleszemetelni a számítógép merevlemezét, volt, akinek egy nap alatt 30 gigabájt szabad helyét emésztette fel.

Zeffer András legyőzte a leukémiát, most beint a koronavírusnak is

Tegnap 07:08

Zefi nagy harcos. Ezt annak idején már bebizonyította: 2006-ban legyőzte a leukémiát, a rajongók és a zenésztársadalom nagy örömére. Azóta féltik őt, ám Zeffer Andrást kemény fából faragták, immár túl az első oltáson beint a koronavírusnak is.

Nem csak sokszervi gyulladás miatt kerülnek kórházba a gyerekek

Tegnap 06:40

Hogyan különböztethetjük meg más vírusfertőzések tüneteitől a sokszervi gyulladást? Mikor kell azonnal kórházba indulni a gyerekekkel?

Sainz: Fontos leckéket tanultunk Portimao után

Tegnap 05:58

Fontos leckéket tanult Carlos Sainz kiábrándító portimaói versenyéből a Ferrari Forma-1-es csapata – ezt a spanyol pilóta árulta el csütörtökön, Barcelonában.

A(z) "Számítógépes" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Infotech

Nem akarják az iPhone-osok, hogy a Facebook nyomon kövesse őket

Az iOS legújabb frissítése után kiderült, hogy a júzerek többsége kikapcsolta a Facebookkal kapcsolatos nyomkövetést.

Infotech

Megszűnhet az LG okostelefonok gyártása, bezárhatja a boltot a cég

Bár az LG sosem tudott igazán jelentős szeletet kihasítani magából az okostelefon-eladásokból, a jövőben végleg eltűnhetnek a boltokból a dél-koreai gyártó készülékei. Nagyon esély van ugyanis arra, hogy az LG egyszerűen…

Márka

Lecserélik a Windows ősrégi ikonjait

A jelek szerint a Microsoft végre modernizálja a Windows 95-ös korszak óta használt ikonokat.

Márka

Aktiválni kezdi a kétlépcsős azonosítást a Google

A megfelelően konfiguráltnak titulált fiókoknál fogja bekapcsolni.

 

Kategória ajánló