Számítógépes hírek

Infotech › Számítógépes

Huszonegy év után visszavonul a Google két alapítója

Ma 18:16

A Google számára egy korszak ért véget. 21 évvel azután, hogy a céget megalapították a kaliforniai Menlo Park egy piszkos garázsában, Larry Page és Sergey Brin másnak adja át a cég napi teendőinek az irányítását.

Egységbe szerveződött az Apple, a Google és a Microsoft is, szembefordultak Donald Trumppal

Ma 18:04

A legnagyobb technológiai cégek vezetői is aláírták azt a nyílt levelet, amelyben felszólították az Egyesült Államok vezetését, tartsa be a párizsi klímaegyezményben foglaltakat. Vannak azonban fájóan hiányzó nevek a listáról.

A hőmérséklet és páratartalom automatizált monitorozása

Ma 16:19

A mai digitális technológia és az IoT- (Internet of Things) eszközök mellett számos gyártási és termelési folyamat már szinte teljesen automatizált és jól látható előnyöket biztosít, ám az élelmiszeri minőségbiztosításban mégsem elterjedt. 

Enjin: 50%-os ugrás a Microsoft bejelentése után

Ma 16:10

Tegnap délután 800 satoshiról 1200 fölé ugrott az Enjin, miután neve megjelent a Microsoft új, gyűjtögetős játékának honlapján. Az Azure Heroes digitális figuráival a Microsoft azokat az egyéneket szeretné jutalmazni, akik elkötelezettek a vállalat felhő…

Leállította az 5G-beszerzéseket a Deutsche Telekom

Ma 14:36

A német politikai pártok nem egységesek abban, hogy kizárják-e a Huaweit a németországi 5G-fejlesztésekből. Amíg a kép nem tisztul, a Deutsche Telekom leállít minden 5G-beszerzést.

Desktop PC-kbe kerülhet a Huawei új alaplapja

Ma 14:04

A Huawei újabb termékkategóriában jelenhet meg, ez pedig az asztali számítépek komponensei. Erre utal az, hogy az új fejlesztésű HiSilicon Kunpeng SoC-vel szerelt alaplap kerülhet piacra. A Huawei weboldalán bukkant fel a Kunpeng Desktop Board…

Lopással vádolják a Google-t

Ma 13:04

A világcéget a legnagyobb dalszöveges adatbázis, a Genius vádolta meg azzal, hogy tőlük lopja a dalszöveggyűjteményt.

A Kotaku forrásai szerint az Xbox Scarlettből is lesz lemezmeghajtó nélküli változat

Ma 12:59

Ebben a generációban már meglépte a Microsoft, hogy lemezmeghajtót nélkülöző Xbox One-t dobtak piacra, a Kotaku értesülései alapján viszont úgy fest, hogy a következő generációban is várható egy ilyen húzás. Nagyon so...

A(z) "Számítógépes" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Infotech

Különleges állat rohant át az úton: albínó őzet láttak Sopron közelében + VIDEÓ

Ritka jelenségnek volt szemtanúja olvasónk, amit szerencsére telefonjával meg is örökített: egy fehér őzet látott átszaladni az úton Fertőszentmiklós és Röjtökmuzsaj között - írja az Index.

Infotech

Komoly veszély fenyegeti az andoridos készülékeket

Minden Android-verziót érint egy most felfedezett kiskapu, amit a támadók már aktívan ki is használnak, szinte teljes hozzáférést szerezve az okostelefonokhoz.

Márka

Asztali PC-kbe gyárt saját alaplapot a Huawei

A saját Kunpeng 920 ARMv8 processzorához gyárt saját, asztali PC-be való alaplapot a Huawei. Egyre függetlenebb lehet a kínai óriás.

Márka

Így működik a legendás alapítók nélkül a Google

Mint ismert, a Google két élő mitikus alapítója, Larry Page és Sergey Brin kedden bejelentették, hogy kiszállnak a cég irányításából.

 

Kategória ajánló