Szalay Ferenc hírek

Politikus › Szalay Ferenc

Csalók Szolnokon: kamufertőtlenítők, akik pénzérrt dolgoznak

20.03.19 10:38

Szalay Ferenc, szolnoki polgármester hívta fel a figyelmet arra, hogy a helyi társasházakban egy cég kötelezően előírt fertőtlenítéssel házal, amiért pénzt is kér.

Újabb magyar kórházban szüntették meg a hálapénzt

20.02.27 15:46

Nem várnak – és nem fogadnak el hálapénzt a szolnoki Hetényi Géza Kórház aneszteziológusai, intenzív terápiás osztályának orvosai. Erről a látogatói váróban kihelyezett tájékoztatókon is informálják az odaérkezőket – számolt be a Szolnok TV.

Új nagykövet megy Londonba

19.12.27 18:52

Kumin Ferenc lesz az új londoni nagykövet, elődje Szalay-Bobrovniczky Kristóf, aki Habony Árpád jobbkezeként dolgozott az elmúlt években Londonban.

Fellazult a nemzettudatunk

19.12.02 14:37

A balliberális oldalon egy dologra nagyon vigyáznak, mégpedig arra, hogy a saját emberüket soha ne bántsák – mondta Szalay Károly Herczeg Ferenc- és József Attila-díjas író, irodalomtörténész.

Felvonták a nemzeti lobogót az Országház előtt

19.10.22 17:31

Katonai tiszteletadással, Kövér László, az Országgyűlés elnöke jelenlétében felvonták a nemzeti lobogót az 1956-os forradalom és szabadságharc 63. évfordulóján szerda reggel a Parlament előtti Kossuth Lajos téren.

Újraszámlálást kezdeményez a győri ellenzék

19.10.13 21:21

Borkai és Glázer között mindössze 641 szavazatnyi különbség volt, míg az érvénytelen szavazatok száma 1381.

A(z) "Szalay Ferenc" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Csalók Szolnokon: kamufertőtlenítők, akik pénzérrt dolgoznak

Szalay Ferenc, szolnoki polgármester hívta fel a figyelmet arra, hogy a helyi társasházakban egy cég kötelezően előírt fertőtlenítéssel házal, amiért pénzt is kér.

Közélet

A romokban álló miskolci gyógyszertár épületének tulajdonosát javításra kötelezték

A műemléknek nyilvánított, de az elmúlt évtizedben jócskán lepusztulva hagyott épületben található Hejőcsabai Gyógyszertár ügyében az örökségvédelmi hatóságtól kért intézkedést Miskolc önkormányzata Veres Pál polgármester…

Magyar település

Járványügyi kórházzá nevezték ki a szolnoki Hetényi Géza megyei kórházat is

Erről március 31-én a kórház főigazgatója, Dr. Bene Ildikó számolt be közleményében.

Politikus

Orbán félti szűk kétharmadát

A német konzervatív lap  a Frankfurter Allgemeine Zeitung cikkében beszámolt arról, hogy a felhatalmazási törvényt a Fidesz, valamint egy szélsőjobboldali csoportosuláshoz tartozó négy képviselő szavazataival fogadták el, míg a…

 

Kategória ajánló