Szájmaszk hírek

Életmód › Szájmaszk

Balázs József: a tankerület intézményeiben mindent megtesznek a koronavírus terjedésének megelőzése érdekében

20.03.14 14:04

A Hódmezővásárhelyi Tankerületi Központ minden fontos lépést megtesz tanulóik és dolgozóik védelme érdekben. Portálunknak erről Balázs József, a tankerületi központ igazgatója számolt be.

Lejárt a politikai krumpliosztogatás ideje, feltalálták a politikai szájmaszk-osztogatást

20.03.14 11:34

Amikor minden a koronavírusról szól, mit lehetne jobb húzás ingyen osztogatni választási kampány idején, mint olcsó maszkot, még ha az igazából nem is jelent valódi védelmet a koronavírussal szemben?

Koronavírus: használt szájmaszkok terítik be Hongkong tengerpartjait

20.03.13 08:47

A járvány miatt megugrott a szájmaszkok iránti kereslet, rengeteget vásárolunk belőlük, a felgyülemlett szeméttel pedig egyszerűen nem tudunk mit kezdeni.

Kiderült, miért emelte töbszörösére a szájmaszkok árát a büntetés-végrehajtás cége

20.03.13 08:28

Nagyon megdrágultak a koronavírus járvány idejére az orvosi szájmaszkok, ha egyáltalán lehet kapni őket. A járvány előtt a patikákban átlagosan 50 forintért lehetett megvenni egy papírból készült maszkot, ami ma 600-800 forint.

Ingek helyett szájmaszkokat kezd gyártani az egyik szlovák textilüzem, ezzel megmenekül

20.03.11 13:29

„Minden tanúsítványt beszereztünk, csúcsminőségű anyagokkal fogunk dolgozni, a maszkok mindenben megfelelnek majd az előírásoknak” - mondta Igor Maukš, a Zornica Banko Fashion igazgatója. Hozzátette, máris jelentkeztek náluk további…

A(z) "Szájmaszk" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Japán tudósok szerint nincs értelme a dupla szájmaszknak

Nyitókép: YusufSangdes – www.freepik.com   Egy, helyesen viselt egészségügyi szájmaszkkal szemben két egészségügyi szájmaszk nem növeli nagyobb mértékben a vírus terjedésével szembeni védelmet.   A Reuters…

Nagyvilág

Húszezer nőn már biztosan tesztelték az egyik koronavírus-vakcina hatását a terhességre

Elméletben valószínűtlen, hogy bármilyen hosszú távú mellékhatása legyen a vakcináknak, viszont egyes vizsgálatok azt mutatják, a beoltott várandós nők valószínűleg antitesteket adnak át gyermekeiknek.

Tudomány

Íme, a hét 10 legfontosabb Covid-híre Heves megyében, amiről neked is tudnod kell

Már a járvány harmadik hulláma zajlik hazánkban, az elmúlt napokban pedig drámaian emelkedik a fertőzöttek száma, s ennek még koránt sincs vége. Mostani összeállításunkban összegyűjtöttük a hét tíz legfontosabb, egyben…

Ország

Nem minden nap nőnap a közgazdászok között

Egy új kutatás szerint jóval több negatív élmény érhet egy női közgazdászt Amerikában, mint egy férfit.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló