Szájmaszk hírek

Életmód › Szájmaszk

2023-ig a vakcina ellenére is kötelező maradhat a maszkviselés?

21.01.21 07:47

Hiába oltatjuk be magunkat covid elleni vakcinával, a szakértők zöme úgy gondolja, hogy legalább három éven keresztül még viselnünk kell a fertőzések ellen védő szájmaszkot.

A franciák szerint a koronavírus új mutációi ellen már nem véd a textilmaszk

21.01.20 19:59

Franciaország Közegészségügyi Főtanácsa a koronavírus megjelenő mutációi miatt módosította a maszkviseléssel kapcsolatos ajánlásait.

Több tízezren tüntettek Bécsben a lezárások és korlátozások ellen

21.01.16 19:46

Közel húszezren vonultak utcára szombaton Ausztria fővárosában, hogy kifejezzék nemtetszésüket a Sebastian Kurz és kabinetje által érvénybe léptetett járványügyi megszorításokkal kapcsolatban.

Víruskutató: az Európai Gyógyszerügynökség által engedélyezett vakcinák biztonságosak

21.01.13 05:07

Azok a vakcinák, amelyeket az Európai Gyógyszerügynökség engedélyezett, biztonságosak – hangsúlyozta Rusvai Miklós víruskutató az M1-en. A szakember ugyanakkor jelezte: a maszk viselésére addig szükség lesz, „amíg a nyájimmunitást…

Egymillió forint értékű adományt kaptak a csíksomlyói tűz károsultjai Magyarországról

21.01.10 13:24

Tíz napra elegendő tartós élelmiszert, tisztálkodási szereket, szájmaszkokat, tanszereket, játékokat, gyermekruhákat, pelenkákat tartalmaznak a Debrecenből érkezett dobozok.

Így kezdik ki az arcbőrt a szájmaszkok

21.01.05 08:13

A koronavírus-járvány terjedése miatt ma már alig van olyan hely Magyarországon, ahol nem kötelező a maszk viselése, hiszen ezzel bizonyítottan csökkenthető a fertőzés kockázata. A bőrünk ugyanakkor nehezebben alkalmazkodik az új körülményekhez,…

Vírustagadó álhírterjesztő trollkodta meg az oltás előtti sajtótájékoztatót, szájmaszkját lehúzva integetett a kamerába

20.12.27 18:52

Már csak az érvényben lévő intézkedések miatt sem, lockdown és kijárási korlátozás van ugyanis érvényben, a munkájukat végző újságírókon kívül azonban egy nő is megjelent az eseményen, aki a Facebookon terjeszti a covid- és oltásellenes…

A(z) "Szájmaszk" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Egymást taposták az emberek - akciós szájmaszk miatt tömeghisztéria tört ki egy Lidl-ben

Mindenki a biztonságosabbnak tartott FFP2 szűrőosztályú egészségügyi maszkot akarta beszerezni.

Nagyvilág

Koronavírus: több százezer Pfizer-vakcinához juthatnak egy trükkel az amerikaiak

Ahogyan azt már többek között Magyarországon is alkalmazzák, az amerikai gyógyszerügynökség is jóváhagyta, hogy a Pfizer eredetileg 5 dózisú fiolájából 6 adagot nyerjenek ki – számol be a hírről a CNN.

Tudomány

A fiatalok munkavállalását is sújtja a járvány

A járvány első hullámához képest az őszi-téli időszak visszaesése mérsékeltebb, azonban a nyári hónapok sem hozták el a várt fellendülést a diákmunkák terén.

Ország

Koronavírus: több százezer Pfizer-vakcinához juthatnak egy trükkel az amerikaiak

Ahogyan azt már többek között Magyarországon is alkalmazzák, az amerikai gyógyszerügynökség is jóváhagyta, hogy a Pfizer eredetileg 5 dózisú fiolájából 6 adagot nyerjenek ki – számol be a hírről a CNN.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

     

    Kategória ajánló