Szabolcs-Szatmár-Bereg hírek

Megye › Szabolcs-Szatmár-Bereg

Fejlesztik a nyíregyházi, az ungvári és a munkácsi kórház infektológiai ellátását

19.08.29 18:13

A fejlesztés célja, hogy a gyors és minőségi bakteriológiai vizsgálatok segítségével maximálisan csökkenjen a veszélyes és fertőző kórokozók azonosításának ideje és kijutásának lehetősége.

Balmazújvárosban nyert Paudits duplájával a Dorog

19.08.28 19:55

Három egymást követő vereség után idegenben sikerült győzni a dorogi srácoknak, akik Balmazújvárosból hozták el az értékes három pontot.

Nyíregyháza ismét Erdély legnagyobb kulturális fesztiválján csábította a vendégeket

19.08.28 15:16

2019. augusztus 22-25. között Nyíregyháza újra bemutatkozott a 10. Kolozsvári Magyar Napokon. A város a Magyar Turisztikai Ügynökség sátra mellett, önálló standon népszerűsítette turisztikai ajánlatait.

Táncházzenészekkel a Nyírségben

19.08.28 14:25

Az idén hatodik alkalommal megrendezett Kárpát-medencei Táncházzenészek Találkozója lehetőséget biztosít a kötetlen, baráti együttlétre, az ismerkedésre, a szakmai kérdések megvitatására a táncházzenészek nagy családja számára,…

Közös emlékezet

19.08.28 14:13

Új kiállítás készül a Tamariska-domb alatti óvóhely járataiban: Csepel bombázásának 75. évfordulójára emlékezhetünk. Az ünnepélyes megnyitóra minden érdeklődőt szeretettel vár a Csepeli Helytörténeti Gyűjtemény.

A(z) "Szabolcs-Szatmár-Bereg" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Megye

Körbálák kaptak lángra egy gávavencsellői ház kertjében

A tűzoltók három vízsugárral oltják a tüzet. Nyolc nagyméretű körbála gyulladt ki egy lakóház kertjének végében Gávavencsellőn, a Hunyadi utcában. Az ibrányi önkormányzati tűzoltókat követően a nyíregyházi hivatásos tűzoltók is a…

Magyar település

Teqball: Cafú és Carles Puyol Nyíregyházán tart bemutatót

A spanyol Carles Puyol és a brazil Cafú is szerepet kap jövő héten szombaton Nyíregyházán, a Continental Arénában megrendezésre kerülő Teqball-bemutatón – számolt be róla a labdarúgó NB II-ben szereplő Szpari…

Magyar település

Herczeg András: tisztelni kell a sárvári csapatot

Debrecen - A Loki a Sárvár FC otthonában kezdi meg szereplését a Magyar Kupa idei kiírásában.

Megye

Herczeg András: tisztelni kell a sárvári csapatot

Debrecen - A Loki a Sárvár FC otthonában kezdi meg szereplését a Magyar Kupa idei kiírásában.

 

Kategória ajánló