Szabó Kimmel Tamás hírek

Ismert személy › Szabó Kimmel Tamás

Szabó Kimmel Tamás: Nekem van egy fejem, azt valaki vagy bírja, vagy nem

19.03.26 06:20

A Made in Hungáriával robbant be, a Pappa piával megjárta a poklot. Hogyan dolgozta fel élete legnagyobb szakmai kudarcát Szabó Kimmel Tamás? A mostani egy örömtelibb időszak az Alföldi-féle Nemzeti Színház egykori sztárszínésze számára.…

Látnia kell Kovács Patrícia, Szabó Kimmel Tamás és Schruff Milán arcát ezeken a videókon

19.03.22 12:35

A Magyarországon élő közel 80 ezer látássérültre hívja fel a figyelmet legújabb videóiban a Huawei. Neves magyar színészek egy mesterségesintelligencia-alapú alkalmazás segítségével, rövid videókban szemléltetik a hét alapérzelmet, azokra…

Hatalmas apró hazugságok

19.03.19 12:02

Szász Attila rendező és Köbli Norbert forgatókönyvíró számos remek tévéfilmjük után első mozifilmjükkel sem okoztak csalódást, de az Apró meséktől ennél többet vártunk.

A háború utáni Pest sosem nézett még ki ilyen jól

19.03.14 05:29

Szabó Kimmel Tamás szélhámosként éli túl a világháború utáni napok zűrzavarát, és majdnem belehal, amikor jó útra tér a ragyogó Kerekes Vica oldalán. Apró mesék kritika.

Szellemjáték a kísértéssel - interjú Novák Eszterrel és Szabó Kimmel Tamással

19.03.12 10:08

Budapesten, a Belvárosi Színházban is bemutatták a Széttépve című, a függőséggel foglalkozó egyszemélyes előadást. Novák Eszter rendezővel és Szabó Kimmel Tamás színésszel beszélgettünk. (Kultúra)

Szabó Kimmel Tamás küzdött a beskatulyázás ellen

19.03.11 13:26

Az egyik legfoglalkoztatottabb színész, akit a Színművészetin ízekre szedtek, majd az első nagy filmes sikere, a Made in Hungaria után beskatulyáztak. Ő azonban nem szeretett volna megrekedni az énekes-táncos-szépfiú kategóriában.

Új kihívások tartják lázban – Beszélgetés Szabó Kimmel Tamással

19.03.10 16:08

Szabó Kimmel Tamás tele van energiával. A kaposvári származású színészt a színpadon és a mozivásznon is új kihívások tartják lázban.

Szabó Kimmel Tamásnak nagyon megy a filmmúzeumi tárlatvezetés, de ennél több kellene

19.03.09 11:02

A berni követ, a Félvilág és az Örök tél rendező-forgatókönyvíró párosa bizonyos szempontból nagyon odatette első mozifilmjét. S ez a bizonyos szempont a tökéletes, klasszikus film noir megalkotása. Az Apró mesék ugyanis tökéletesen klasszikus film…

Szabó Kimmel Tamás videó interjú: "Folyamatosan égnem kell"

19.02.25 14:52

Szabó-Kimmel Tamás, a sármos és tehetséges színész egy interjúban árulta el nekünk véleményét a mai világról, és megosztott magáról néhány érdekességet.

A(z) "Szabó Kimmel Tamás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Sok szereplő hiányzott belőle, de Tarantino már a Volt egyszer egy... Hollywood újravágásán gondolkodik

Nem a Cannes-ban bemutatott változat kerül a mozikba? Több karakter is kimaradt a Volt egyszer egy... Hollywood Cannes-ban bemutatott verziójából, de a rendező azt mondta, a film újravágásán gondolkodik.

Ismert személy

Feró Dalma: Miért nincs Magyarországon baloldal?

A baloskodó gittegyletekben a régi balliberális érdekkörök próbálják újracsomagolni magukat.

Ismert személy

Kovács Patrícia százötvenszer a Játékszínben

A Legyen a feleségem! című produkció 150. előadását ünnepelte a Játékszín május 23-án. Edward Taylor vígjátékát öt éve mutatták be.

 

Kategória ajánló