Szabó István hírek

Ismert személy › Szabó István

Arcok 1956-ból – Silye Sámuel

20.11.24 17:04

Az InfoRádió – együttműködésben a Nemzeti Emlékezet Bizottságával – október 23-tól hétköznaponként egy-egy portréval tiszteleg harminc hős és mártír emléke előtt.

Szabó István kapta idén a Matolsty-díjat

20.11.18 17:19

Szabó István, az ortopédiai osztály vezetője kapta idén a Matolsty-díjat. Az elismerést a Kaposi Mór Oktató Kórház főigazgatójától, Moizs Marianntól vehette át.

Magyar első film világpremierjével indul a tallini filmfesztivál

20.11.12 10:04

A Legjobb tudomásom szerint című alkotás mellett Szabó István Zárójelentés című műve is versenyez Észak-Európa legnagyobb presztízsű mustráján.

Arcok 1956-ból – Hullár Gábor

20.11.06 16:58

Az InfoRádió – együttműködésben a Nemzeti Emlékezet Bizottságával – október 23-tól hétköznaponként egy-egy portréval tiszteleg harminc hős és mártír emléke előtt.

A(z) "Szabó István" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Bogárdi Szabó István: a járvány az élet és az ünneplés elemi feltételeit szakította ki az ünnepből

Epekedve várjuk a gyógyszert - voltaképpen életet várunk, világosságot várunk, az igét várjuk, aki által minden lett, ami lett - fogalmazott a püspök.

Kultúra és szórakozás

Vinczeffy Adrienne életműdíjat kapott - Idén 42 díjazottnak ítélték oda a KÓTA díjait

Idén 12 kategóriában 42 díjazottnak ítélték oda a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége - KÓTA díjait, amelyeket online ünnepségen szimbolikusan adtak át.

Kultúra és szórakozás

Jön a tériszonyos tűzoltó

Már javában forog a Nagykarácsony című romantikus vígjáték a Nemzeti Filmintézet támogatásával. Az alkotók szigorú járványügyi védekezéssel és sztárparádéval készülnek a 2021-es karácsonyi moziszezonra.

Ismert személy

Elbúcsúzni, de minek is? – Zárójelentés filmkritika

Szabó István az első magyar, aki Oscar-díjat kapott a Mephistóért (1982), melynek főhőse Klaus Maria Brandauer volt, a régi alkotótárs, ...

 

Kategória ajánló