Sydney hírek

Nagyvilág › Sydney

Mi történt a cápákkal? Sokkal több embert támadnak meg, mint eddig

20.12.29 08:10

Nyolc ember vesztette életét cápatámadásban idén Ausztráliában, ilyen sok áldozatra 1934 óta nem volt példa - jelentette be a nyilvántartást vezető sydney-i állatkert, a Taronga Zoo.

Bemutatókra készül a Madách Színház karácsonykor!

20.12.22 06:07

Novemberben indult a SzínpadON, a Madách Színház online színháza. Nem a járványhelyzet miatti bezárások indokolták ezt kizárólag, hanem az a tapasztalatunk is, hogy a tavaszi hullám idején létrehozott és élőben közvetített előadásainkat…

Farm VIP - Sydney van den Bosch nagyon csalódott a verseny alakulása miatt

20.12.12 17:49

A Farm VIP bájos versenyzője, Sydney van den Bosch nagyon csalódott a verseny alakulása miatt és úgy érzi, hogy nagyon elrontott valamit. Most kiderül, hogy mire gondolt pontosan.

A(z) "Sydney" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Nagyvilág

Hétvégén zuhanhat le az irányíthatatlan kínai hordozórakéta

Sydney, Rio de Janeiro, New York és Madrid felett is elhaladhat.

Ország

Esküvői gyűrűt a halaknak?

Érdekes jelenséget fotózott a víz alatt Susan Prior ausztrál könnyűbúvár a Norfolk-sziget partjainál: egy aranygyűrűt viselő márnát. Otthon

Kultúra és szórakozás

250 millió forint támogatás a vertikális farmnak

A farm kereskedelmi méretű, ám elsődleges célja a kutatás-fejlesztés.

Nagyvilág

TASZ: ezekkel az eszközökkel akadályozzák a független sajtót

A független sajtó működéséről, illetve annak akadályoztatásáról készített ismét kutatást a Társadalom a Szabadságjogokért (TASZ) civil szervezet, különös tekintettel a koronavírus-járvány hatásaira.

 

Kategória ajánló