Svédország hírek

Ország › Svédország

Svédország fenntartotta az életet, de az időseket nem tudta megvédeni

20.05.13 17:26

A különutas svéd kormány nem tudta megóvni az idősotthonok lakóit a koronavírustól, ezért fejlesztési programot indít a körülmények javítására. Ezzel együtt a járvány terjedését úgy lassította, hogy közben nem vezetett be karantént. Ennek pedig…

A Volvo XC100 lehet a svédek elektromos csúcsmodellje

20.05.13 08:25

Ha igazak a hírek, akkor ebből már csak elektromos verzió készül. A teljes anyag A Volvo XC100 lehet a svédek elektromos csúcsmodellje címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Zsolt.

A(z) "Svédország" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Kalapács alá kerülnek John F. Kennedy svéd szerelméhez írt levelei

Árverésre bocsátják John F. Kennedy leveleit, amelyeket évekkel Jacqueline Bouvierrel kötött házassága után írt svéd szerelméhez.

Nagyvilág

A koronavírus miatt kitiltják Hirosima prefektúrából az olimpiai lángot

A Japánban ismét emelkedésnek induló koronavírus-esetszámokra hivatkozva kitiltotta az olimpiai váltófutást Hirosima prefektúra területéről a kormányzó.

Tudomány

Gulyás Gergely szerint Magyarország elsőként győzte le a járványt - Azt nem mondta, hogy a halálozásban is elsők vagyunk a világon

A magyar kormány kedvenc szlogenje, hogy mindenben is elsők vagyunk. Ez szinte mindenben hazugság. Amiben valóban elsők vagyunk az egész világon, az a koronavírusban elhunytak száma népességarányosan.

Életmód

Norvégia hivatalosan is kizárta az AstraZeneca-vakcinát az oltási kampányából

Norvégia hivatalosan is kizárta az AstraZeneca vállalat vakcináját az oltási kampányából.   Erna Solberg norvég kormányfő elmondása szerint a döntés meghozatalakor a szakmai bizottság és a Norvég Közegészségügyi Hivatal…

 

Kategória ajánló