Svédország hírek

Ország › Svédország

Greta Thunberg nyugalomra intette Trumpot

20.11.06 07:13

Donaldnak foglalkoznia kellene a dühkezelési problémáival – jegyezte meg Greta Thunberg Twitteren, miután az amerikai elnök folyamatosan arról.

7 tipp, hogyan hosszabbíthatjuk meg a telefonunk élettartamát

20.11.05 14:09

A svéd szenior telefongyártó, a Doro összeszedett pár telefon-mentő tippet minden korosztálynak. Ezekkel a praktikákkal nemcsak megóvhatjuk, de meg is hosszabbíthatjuk az okostelefonunk élettartamát.A mobiltelefonok létfontosságúak,…

Ipari biztonsági céggel erősít a Hexagon

20.11.05 12:44

A svéd vállalat, melynek egyik fő profilja a mezőgazdaságban és az iparban is használt méréstechnikai és automatizálási eszközök fejlesztése és gyártása, felvásárolta a PAS Globalt.

Mostantól maximum 8 ember ülhet egy asztalnál az éttermekben Svédországban

20.11.04 06:58

Svédország asztalonként nyolc főben korlátozta a kávézókban és éttermekben együtt ülők számát a koronavírus-fertőzések hirtelen növekedése miatt.

Véletlenül megosztotta ügyfelei személyes adatait egy biztosító

20.11.03 17:33

Svédország legnagyobb biztosítója, a Folksam véletlenül egymillió ügyfele személyes adatát osztotta meg olyan internetes cégekkel és szoftverfejlesztőkkel, mint a Facebook, Google, Microsoft és a LinkedIn.

A(z) "Svédország" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ország

Már nem gyanúsítják azzal a svéd nőt, hogy évtizedekig fogva tartotta fiát

A 41 éves férfira borzasztó állapotban találtak rá, de az ügyészség szerint elhagyhatta a lakást, ahol anyjával élt. Az ügy ezzel még nem ér véget.

Nagyvilág

A Magyar Hang bejutott egy koronavírusos betegeket gyűjtő járványkórházba – Romániában

Szívesen fogadták az újságírókat a székelyudvarhelyi kórházban, mert a dolgozók érdeke is az, hogy az emberek lássák, mit tesz a vírus egy emberrel.

Tudomány

Elmarad a 2021-es nizzai karnevál a koronavírus-járvány miatt

A február 13. és 27. közé meghirdetett jövő évi karnevált a jelenlegi közegészségügyi helyzetre való tekintettel 2022-re halasztják.

Nagyvilág

Akár 30 évig bezárva tarthatta fiát egy svéd nő

A stockholmi férfire egy rokon talált rá a vizelettől bűzlő lakásban.

 

Kategória ajánló