Suzuki hírek

Autós › Suzuki

A kirúgott szakszervezetis miatt ismét tüntetők vonultak az esztergomi Suzuki-gyár elé

Tegnap 15:00

Elfogadhatatlan, hogy egy stratégiai partner így visszaél a pozíciójával, és az alapvető munkavállalói jogokat sem biztosítja – mondta az egyik demonstráló szakszervezet vezetője az esztergomi Suzuki-gyár előtt.

Útlezárásokkal tiltakoznak az esztergomi Suzuki-gyárnál

Tegnap 08:45

Félpályás útlezárásokkal tiltakozik ma a Vasas Szakszervezeti Szövetség az esztergomi Suzuki gyárnál. Az érdekvédők – közlésük szerint - azért tiltakoznak, mert a cég még mindig nem a jogszabályok szerint viselkedik a szakszervezettel kapcsolatban.

Visszahívhatnak több ezer Suzukit

19.07.12 18:00

Németországban visszahívnak több ezer Swiftet, a Blikk utánajárt, hogy itthon is lehet-e erre számítani.

Korózs: a dolgozók ki fogják taposni a maguk igazát

19.07.12 13:45

A Suzukinál is lesz működő szakszervezet, mert a dolgozók „ki fogják taposni a maguk igazát” – mondta Korózs Lajos, az MSZP politikusa csütörtökön az ATV-ben. A Suzuki vezetőit „gazembereknek” nevezte az Egyenes beszédben; a nyugdíjakról is beszélt.

Ezeket az autókat lopják a leggyakrabban

19.07.12 00:09

Új kedvenceik vannak az autó tolvajoknak: a Renault Mégane-t és a Suzuki Swiftet gyakran elkötik, miközben a német prémiumokat alig lopják. Teret nyernek az amatőr bűnözők, akik vidékről is viszik az öreg roncsokat.

Veri a G-osztályt az új Jimny? Teszteltük a Suzuki legendás terepjáróját

19.07.11 16:06

Egészen 20 évet kellett arra várni, hogy a Suzuki Jimny legújabb, negyedik generációja a piacra kerüljön, 2019 első félévében azonban Magyarországra is megérkezett. A negyedik generációs Jimnyn jócskán felfedezhetők az elődök, illetve a régi G-osztály…

Ismét akciózótt a Suzuki-gyárnál az MSZP, hogy a cég engedje megalakulni a szakszervezetet

19.07.11 11:09

Csütörtök reggel Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke ismét az esztergomi Suzuki-gyárhoz vonult, ahol át akarta adni a cégvezetésnek a Munka törvénykönyvét és az Alaptörvény egy példányát. Mindezekben ugyanis szerepel alapvető jogként és munkajogként,…

Olajfolton csúszott meg egy Renault, fának csapódott

19.07.09 19:45

Kenéz felől Pecöl irányába haladt egy Renault kedden este, amikor egy jobbra ívelő kanyarban az autó olajfoltra hajtott, megcsúszott, majd irányíthatatlanul egy út menti fának csapódott.

Éva százhússzal csapódott a busznak, mellette halt meg a 18 éves férfi

19.07.09 06:23

Esélye sem volt a túlélésre annak a középkorú nőnek, aki az autójával több mint 100 kilométeres óránkénti sebességgel egy menetrend szerint közlekedő buszba csapódott. A felismerhetetlenségig összeroncsolódott Suzukit D. Éva vezette, az…

A(z) "Suzuki" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Autós

Útlezárással tiltakozik a Suzukiból kizárt szakszervezet

Újabb demonstrációval igyekszik jelezni a Vasas Szakszervezet az esztergomi Suzuki gyár dolgozóinak és menedzsmentjének: igenis léteznek.

Magyar település

Útlezárással tiltakozik a Suzukiból kizárt szakszervezet

Újabb demonstrációval igyekszik jelezni a Vasas Szakszervezet az esztergomi Suzuki gyár dolgozóinak és menedzsmentjének: igenis léteznek.

Ország

A borult idő 30 éves rekordja dőlt meg Tokióban

Tokióban az elmúlt 18 napban alig három órát sütött összesen a nap, ilyen kevés napsütést utoljára 1988-ban jegyeztek fel, akkor ...

Top magyar cég

13 év után távozik a magyar Suzuki kommunikációs vezetője

Ruska Viktória, a Suzuki Zrt. kommunikációs vezetője körlevélben búcsúzott a cég partnereitől.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló