Süsü hírek

Kultúra és szórakozás › Süsü

Kukorit és Kotkodát már a bélyegeken is megtaláljátok

21.09.02 15:29

A Kukori és Kotkoda című rajzfilmsorozat szereplőit ábrázoló alkalmi bélyegblokkot bocsátott ki ünnepélyes keretek között csütörtökön Budapesten a Magyar Posta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alappal (MTVA) együttműködésben.

Jött, látott és ismét rabul ejtette a legkisebbek szívét

21.08.01 20:10

Stílusosan, sárkányhajón érkezett Csukás István mesehőse, Süsü, hogy ismét találkozzon egészen fiatal és idő közben szülővé érett rajongóival Balatonszárszón.

Jó hír gyereknap előtt a családoknak

21.05.27 09:04

A május 30-i gyermeknapi zenés-táncos rendezvényeken a védettségi igazolvánnyal rendelkező szülők, felnőttek és a velük lévő 18 év alatti gyerekek, fiatalok vehetnek részt – mondta a kormányszóvivő csütörtökön a Facebook-oldalára feltett videóban.

Karácsony Gergelyt megrendítette Bergendy István halála

20.12.14 14:25

"Szörnyű, ahogyan napról napra kapjuk a híreket arról, hogy éppen ma kit veszítettünk el a járványban. Bergendy István 81 éves korában hagyott itt bennünket. Rengeteg híres dalt köszönhetünk neki, és ő szerezte gyermekkorunk történeteinek, a Süsünek és a…

Bélyegen a Frakk, a macskák réme

20.11.10 00:16

A Süsü, a sárkány mesejáték-figurái után a Magyar Televízió egy másik ikonikus mesesorozata, a Frakk, a macskák réme ismert karakterei is bélyegre kerülnek. Frakk, ahogy Süsü is, több generáció gyerekkorát kísérte végig.

A(z) "Süsü" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Bélyegre kerültek a Kukori és Kotkoda szereplői

A Süsü, a sárkány és a Frakk, a macskák réme után idén a Magyar Televízió egy másik ikonikus mesesorozatának szereplőivel készült egyedi bélyegblokk.

Közélet

Bélyegre kerültek a Kukori és Kotkoda szereplői

A Süsü, a sárkány és a Frakk, a macskák réme után idén a Magyar Televízió egy másik ikonikus mesesorozatának szereplőivel készült egyedi bélyegblokk.

Életmód

Szívszorító: 95 éves bácsi is elment Dobrev Klárára szavazni, hogy a jövő generációnak jobb legyen

"Lehet, hogy én már jövő héten nem élek, de azért szavazok, hogy a többieknek jobb legyen".

Esemény

Korai húsvét és gyereknap hatása a változó járványhelyzet időszakában (játékpiac felmérés)

A tavaly március óta zajló, változó mértékű korlátozások és nyitvatartási változások természetesen a játékpiacot sem hagyták változatlanul. A GfK már

 

Kategória ajánló