Survivor hírek

Kultúra és szórakozás › Survivor

"Kell a sz*r a népnek!" - Nem mindenki örült, hogy visszatért az RTL sztárja

Tegnap 22:16

Ahogy megírtuk, a Survivor versenyzője, Gábor feladta a játékot, és egy korábban kiesett játékos, Zsófi tér vissza a helyére.

Survivor: Megtört a jég! Végre győzött a Yucahu!

Tegnap 12:44

Az újraosztott törzs celebjei úgy tűnik, hogy meghozták a szerencsét és végre először nyert és vihette magával a zsákmányt a Yucahu, amelynek már hatalmas szüksége volt a sikerélményre.

Összeházasodik a két egykori Survivor-szereplő

21.09.15 17:28

Panyik Anita a műsorban szúrta ki Bíró Tamást, egy éven belül össze is házasodnak.

Survivor: Gáspár Evelin nem akart hinni a füleinek

21.09.14 14:05

Evelin bizalma nem kicsit inoghat meg Mátéban, miután a színész ezzel megszeghetett egy íratlan egyezséget, még akkor is, ha nem mondták ki, hogy az létezik.

Nem bírta tovább: eltűnik a képernyőről az RTL Klub sztárja

21.09.14 04:38

A csapatok újraosztása után sem találta a helyét a szigeten a személyi edzőként dolgozó Gábor. A férfi komoly döntést hozott: feladta a Survivort. Távozása elsődleges oka az éhezés volt.

Survivor: Járai Máté lebuktatta az RTL-t?

21.09.12 17:13

Járai Máté még a csütörtöki játék kapcsán fakadt ki az Instagram-oldalán, de mondanivalójának lényege nem ez volt... Máté egy védettségi játék kapcsán árulta el, hogy mennyire megterhelő volt számukra a feladat és a teljes szigeten töltött idő,…

Survivor: Tibor a végén még nem kicsit odaszúrt Zsófinak, kemény szavak

21.09.11 10:40

Zsófit a törzsi tanács ideje alatt sem kímélték a társak, és ez újabb kellemetlen pillanatokat eredményezett, amiket érdemes megnézni.

A(z) "Survivor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Survivor: hihetetlen, újabb versenyző adta fel a versenyt

Röviddel azután, hogy Gábor feladta a versenyt, újabb játékos mondott nemet a folytatásra, aminek lelki okai vannak, és teljesen érthető a döntés.

Márka

Bevált taktikát alkalmaz a TV2: Visszatér a képernyőre a népszerű főzőshow

A TV2 népszerű főzőshowja, a Séfek séfe a konkurens RTL Klub hasonló formátumú A Konyhafőnök című műsorának legnagyobb ellenlábasa. A műsor hamarosan a képernyőre kerül, ugyanis szeptember 20-ától már…

Ismert személy

Survivor: Járai Máté lebuktatta az RTL-t?

Járai Máté még a csütörtöki játék kapcsán fakadt ki az Instagram-oldalán, de mondanivalójának lényege nem ez volt... Máté egy védettségi játék kapcsán árulta el, hogy mennyire megterhelő volt számukra a feladat és a teljes…

 

Kategória ajánló