Survivor hírek

Kultúra és szórakozás › Survivor

Távozott az RTL Klubtól az egyik kulcsembere

20.01.10 16:40

Rubin Kristóf az elmúlt 18 évben olyan sikerprodukcióért felelt vezetőként mint például a Survivor, a Való Világ 4-5, a Széf, a Kész átverés, a Konyhafőnök. Új cége a TV2-nek is dolgozik majd.

A(z) "Survivor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Otthagyta az RTL Klubot az egyik kulcsembere

Távozott az RTL Magyarországtól Rubin Kristóf, aki az elmúlt 18 évben olyan sikerprodukcióért felelt vezetőként mint például a Survivor, a Való Világ 4-5, a Széf, a Kész átverés, a Konyhafőnök. Új cége a TV2-nek is dolgozik majd.

Márka

Az idősek panaszkodnak, hogy csak 9-től vásárolhatnak, sokan reggel 6-ra mennének

Több piac előtt is nagyobb tömegben várakoztak reggel a 65 év felettiek, hogy bejussanak vásárolni. Ők szombattól csak délelőtt 9 és dél között mehetnek boltba vagy piacra. Sokan közülük nem értenek egyet az új szabállyal, mert…

Ismert személy

Istenes Bence tiszta vizet öntött a pohárba: ilyen viszonyban van Sebestyén Balázzsal

Istenes Bence tiszta vizet öntött a pohárba: ilyen viszonyban van Sebestyén Balázzsal

Nagyvilág

Átírhatták Rovó László közleményét, eltűnt a síelésének első helyszíne

Rovó László közleményében eredetileg szerepelt, hogy hol síelt, de ez hamar megváltozott, mivel a megemlített osztrák települést, Söldent a koronavírus-fertőzés miatt végül teljesen lezárták, és már előtte felszólítottak…

 

Kategória ajánló