Sürgősségi ellátás hírek

Közélet › Sürgősségi ellátás

Hét centrum látja majd el a sürgősségi gyermekellátást

19.06.03 09:34

Hét centrumba szervezi a kormányzat a gyerekek sürgősségi és baleseti ellátását, az átalakítást már el is kezdték – tudta meg a Népszava. A program majdnem 14 milliárd forintba kerül, és az a célja, hogy maximum 90 percen belül hozzájussanak…

Változik a sürgősségi gyermekellátás

19.06.03 08:35

Hét központba szervezi a kormány a gyerekek sürgősségi és baleseti ellátását, az átalakítást már el is kezdték - tudta meg a Népszava.

Dunai hajóbaleset: először használták a dunai sürgősségi mentőhajót

19.05.30 15:43

A folyamatos esőzés és az áradó Duna miatt be kellett vetni a dunai hajóbalesetnél a sürgősségi mentőhajót, ami az első éles akciója volt, pünkösd utánra tervezték a hivatalos rendszerbe állítását.

Kásler Miklós minden idők legrövidebb sajtótájékoztatóját tarthatta – a dunai hajókatasztrófáról

19.05.30 12:22

A mentők és a sürgősségi intézmények kiválóan dolgoztak – mondta Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter, miután meglátogatta a dunai hajóbaleset Uzsoki utcai kórházban ápolt sérültjeit Budapesten csütörtökön délelőtt. Fotó: MTI/Szigetváry…

Örökös készenlétben a sürgősségin

19.05.28 09:01

Sárga mentőhelikopter száll le a kórház tejére. Hetente háromszor-négyszer hoznak légi úton súlyos betegeket a győri sürgösségi osztályra. Most egy téti idős asszonnyal érkeznek, aki súlyos epilepsziás rohammal küszködik.

Kétszáz sürgősségi orvos, szakdolgozó és mentős konferenciázik két napig Debrecenben

19.05.17 14:31

Kétszáz hazai, a sürgősségi betegellátásban dolgozó orvos, szakdolgozó, mentőtiszt részvételével kétnapos sürgősségi orvostani fórum kezdődött pénteken Debrecenben – jelentették be a szervezők sajtótájékoztatón.

A(z) "Sürgősségi ellátás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

A sürgősségi padlóján fekvő kisfiú döntheti el a brit választást?

A brit egészségügy a választási kampány központi témájává vált a finisben.

Ország

Különleges kőfaragványokra leltek az erdélyi Borosjenőn

A helyi vár falaiból előkerült leletanyag az utóbbi évtizedek legfontosabb és leggazdagabb román stílusú kőfaragvány-együttese a régióban – olvasható a Teleki László Alapítvány közleményében.

Életmód

Végtagtöréssel érkező betegeket küldtek el a Honvédkórházból

19 súlyos sérült miatt elküldték a végtagtöréssel érkező betegeket a Honvédkórház sürgősségi osztályáról péntek délután. A kórház szerint az ellátást nem felfüggesztették, csak átcsoportosították a betegeket. A DK szakpolitikusa…

Ismert személy

„Zacher Gábor a védőszentünk” (Videó)

A napokban jött ki a Szabadtéri 4akkordos Performansz (SZ4P) új klipje, amelynek címe: Zacher Gábor, írja az index.hu. A Zacher Gábor című dal az októberben megjelent Rocksztárok porszívóznak című SZ4P-nagylemezen…

 

Kategória ajánló