Sürgősségi ellátás hírek

Közélet › Sürgősségi ellátás

Hiányosságokat talált az ÁSZ a vészhelyzeti betegellátás ágazati irányításában

19.07.12 12:21

Hiányosságokat tárt fel a vészhelyzeti betegellátás ágazati irányításában az Állami Számvevőszék (ÁSZ) 2015 és 2017 közötti időszakot érintő ellenőrzése.

Fagyállóval mérgezik a kutyákat és cicákat Szentendre környékén

19.07.08 04:05

Több gazdi és állatorvos is figyelmeztet a veszélyre: óvatosságra, körültekintésre és felelős állattartásra hívják fel az ott lakók figyelmét.

Idén már 600-an fulladtak vízbe Ukrajnában

19.07.01 12:50

Június eleje óta 42 gyermek fulladt vízbe. A sürgősségi mentőszolgálat munkatársainak 10 gyermeket sikerült megmenteniük. Az év eleje óta több mint 600 ukrán állampolgár fulladt vízbe Ukrajnában. Június eleje óta a halálos...

Romániában a „trianoni szerződés napjává” nyilvánítanák június 4-ét

19.06.29 18:11

A román kormánypárti szenátorok ezzel reagálnak arra, hogy a magyar Országgyűlés a nemzeti összetartozás évének nyilvánította 2020-at, a trianoni békediktátum 100. évfordulóját.

Már járható a Hidegségre vezető útszakasz

19.06.27 02:59

Ideiglenesen betömték az árvíz miatt beszakadt hidegségi útszakaszt, így kedd este óta újra járhatóvá vált a 127A jelzésű megyei út ezen része. A Hargita megyei önkormányzat sürgősségi munkálatok elvégzésére szerződést írt alá.

Kisvárdán áruháztetőt, Mátészalkán vasútállomást rongált meg a vihar

19.06.26 20:14

Kisvárdán egy élelmiszer-áruház, Mátészalkán pedig a vasútállomás egyik épületének tetejét rongálta meg a csütörtök délutáni szélvihar – számolt be a károkról több országos és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei portál. A megyében több útszakaszon…

A(z) "Sürgősségi ellátás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

A sürgősségi padlóján fekvő kisfiú döntheti el a brit választást?

A brit egészségügy a választási kampány központi témájává vált a finisben.

Ország

A Standard and Poor's negatívra rontotta Románia államadós-besorolásának kilátásait

A Standard and Poor's (S&P) nemzetközi hitelminősítő stabilról negatívra rontotta Románia államadós-besorolásának kilátásait, ugyanakkor megerősítette BBB mínusz/A-3 szintű, befektetési ajánlású besorolását.

Életmód

Végtagtöréssel érkező betegeket küldtek el a Honvédkórházból

19 súlyos sérült miatt elküldték a végtagtöréssel érkező betegeket a Honvédkórház sürgősségi osztályáról péntek délután. A kórház szerint az ellátást nem felfüggesztették, csak átcsoportosították a betegeket. A DK szakpolitikusa…

Ismert személy

„Zacher Gábor a védőszentünk” (Videó)

A napokban jött ki a Szabadtéri 4akkordos Performansz (SZ4P) új klipje, amelynek címe: Zacher Gábor, írja az index.hu. A Zacher Gábor című dal az októberben megjelent Rocksztárok porszívóznak című SZ4P-nagylemezen…

 

Kategória ajánló