Sürgősségi ellátás hírek

Közélet › Sürgősségi ellátás

Emmi: Hatékonyan működik a sürgősségi ellátás

19.07.16 15:51

"Hatékonyan működik a sürgősségi ellátás" - írja az MTI-hez eljuttatott közleményében az Emberi Erőforrások Minisztériuma.

Visszaszólt az Emmi: Kásler már rég orvosolta a sürgősségi ellátás hibáit

19.07.16 14:57

Váratlanul kitört a Kásler kontra Állami Számvevőszék csata: közleményben bizonygatja az Emmi, hogy a miniszter intézkedései nyomán mára igenis hatékonyan működik a sürgősségi ellátás, az ÁSZ kritikája csak egy korábbi időszakra érvényes, de azóta…

Horváth Ildikó: Az átállás nagyon szépen, nagyon jól sikerült

19.07.16 12:45

Az egészségügyért felelős államtitkár közölte: januárban új korszak kezdődött a sürgősségi ellátásban és az egységes rendszer várakozásokat felülmúlóan teljesít.

Hiányosságok vannak a sürgősségi ellátásban

19.07.12 16:42

A sürgősségi betegellátás folyamatosan hozzáférhető és magas szakmai színvonalú, ám sokat kell várakozniuk a betegeknek és sok esetben nem kapnak tájékoztatást.

Egészségügyi közgazdász: a miniszterelnök ne az Állami Számvevőszéken keresztül üzenjen

19.07.12 16:21

Nem vizsgálta ki az Emberi Erőforrások Minisztériuma azokat a - nem ritkán - tragikus eseteket, amelyek a sürgősségi betegellátás hiányosságai miatt következtek be 2015 és 2017 között. Egyebek mellett erre is kitért az Állami Számvevőszék elnöke, aki…

Hiányosságokat talált az ÁSZ a vészhelyzeti betegellátás ágazati irányításában

19.07.12 12:21

Hiányosságokat tárt fel a vészhelyzeti betegellátás ágazati irányításában az Állami Számvevőszék (ÁSZ) 2015 és 2017 közötti időszakot érintő ellenőrzése.

Fagyállóval mérgezik a kutyákat és cicákat Szentendre környékén

19.07.08 04:05

Több gazdi és állatorvos is figyelmeztet a veszélyre: óvatosságra, körültekintésre és felelős állattartásra hívják fel az ott lakók figyelmét.

Idén már 600-an fulladtak vízbe Ukrajnában

19.07.01 12:50

Június eleje óta 42 gyermek fulladt vízbe. A sürgősségi mentőszolgálat munkatársainak 10 gyermeket sikerült megmenteniük. Az év eleje óta több mint 600 ukrán állampolgár fulladt vízbe Ukrajnában. Június eleje óta a halálos...

A(z) "Sürgősségi ellátás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

A kecskeméti sürgősségi osztály is megcsinálta a Tetris Challenget

A Bács-Kiskun Megyei Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztálya is csatlakozott a Tetris Challenge-hez, ahhoz az instagramos játékhoz, amely futótűzként terjed az országban szeptember közepe óta.

Ország

Liga 2: újabb fővárosi csapatot vert meg a Csíkszereda

A Bukarest és környéke elleni csapatok ellen jönnek az FK Csíkszereda sikerei a román másodosztályban: a Metaloglobus és a Sportul Snagov után a hétközi fordulóban a Daco Getica otthonában nyert az újonc székelyföldi csapat.

Életmód

Csányi Sándor 4 milliárdért megvette a Budai Egészségközpont épületét

Elkelt a Honvédkórház egykori, Királyhágó utcai épülete, az MNV Zrt e-árverés oldalán meghirdetett ingatlan tulajdonjoga 4 milliárd 70 millió forintért cserélt gazdát. Az új tulajdonos az ingatlant 15 éve bérlő Budai Egészségközpont –…

Ismert személy

Zacher Gábor Orbán belével igyekszik mindenkit elriasztani az elhízástól

Mondjuk tehetné ezt Németh Szilárddal is, de a vezér, az mégiscsak vezér. Az elhízásban is.

 

Kategória ajánló