Sürgősségi ellátás hírek

Közélet › Sürgősségi ellátás

Az áldozatok jogait állítanák előtérbe

20.02.21 15:51

A börtönbiznisz súlyosan sérti a társadalom igazságérzetét, az új szabályozás érdekében a kormány a nemzetközi vitákat is kész vállalni – hangsúlyozta Varga Judit.

Stockholmi Nyilatkozattal a közúti balesetek ellen

20.02.21 09:01

A stockholmi sürgősségi ellátási központ mintaként szolgálhat a hazai betegellátás fejlesztésében Horváth Ildikó szerint

Januárban 1716 bajbajutott emberen segítettek a hegyimentők

20.02.17 10:01

Ha valaki bajba jut a hegyvidéken, az 112-es sürgősségi számon, a 0372126668 vagy a 0SALVAMONT számokon, illetve a SALVAMONT mobil alkalmazáson kérhet segítséget.

Fehérváron koronavírús gyanúval került kórházba egy nő

20.02.13 08:44

Koronavírus gyanúval került be egy beteg a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház sürgősségi osztályára még kedden - számol be az esetről a Feol.hu.

A(z) "Sürgősségi ellátás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Közélet

Alkotmányossági óvást emelt a román ombudsman az előrehozott választásokról szóló kormányrendelet ellen

Alkotmányossági óvást emelt Romániában a "nép ügyvédje" (ombudsman) pénteken az előrehozott parlamenti választásokról szóló, hétfőn hatályba lépett sürgősségi kormányrendelet ellen.

Ország

Tavaly 7,2 százalékkal csökkent a bankok nyeresége

Romániában 34 bank működik a piacon, de szakemberek arra számítanak, hogy pár éven belül csökkenni fog a pénzintézetek száma.

Életmód

Kiterjesztette a látogatási tilalmat a Honvédkórház

Szerdától a Honvédkórház három telephelyére is kiterjesztették az influenzajárvány miatt elrendelt látogatási tilalmat - tájékoztatta a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ az MTI-t. Eddig még csak a Honvédkórház…

Ismert személy

Kiakadt Zacher Gábor: súlyos dolgot árult el a magyar tinédzserekről

Rengeteget piálnak a magyar tinik, és évente több mint 30 ezren halnak meg az alkohol miatt Magyarországon. Zacher Gábor szerint ezért sem jó ötlet a pálinkafőzést beemelni a tantervbe. Ennyi erővel akár a kábítószerek…

 

Kategória ajánló