Sürgősségi ellátás hírek

Közélet › Sürgősségi ellátás

Pert nyert Magyarország az Európai Bíróságon, de nincs kihatása

Ma 12:13

Két adónemmel kapcsolatban már korábban kiderült, hogy ellentétesek az EU-s joggal, beszedésük azonnali felfüggesztése azonban nem volt indokolt.

A román parlament a családi pótlék megkétszerezése mellett szavazott

Tegnap 16:26

A román honatyák elutasították a januárban elfogadott sürgősségi kormányrendeletet, amely augusztus 1-jéig elhalasztotta volna a pótlék korábban már megszavazott emelését.

Már nincs szükség Pécsett az önálló koronavírus központra, a sürgősségire kell menni COVID-gyanúval

20.05.29 15:32

A Pécsi Tudományegyetem adott ki közleményt minderről pénteken délután. Keddtől a volt 400 ágyas klinikán működő sürgősségi osztály fogadja majd a volt Megyei Kórház helyett az új típusú koronavírus tüneteivel orovoshoz fordulókat. A PTE Klinikai…

Véget ér a román kurzarbeit

20.05.29 12:02

Romániában a koronavírus-járvány miatt kényszerszabadságra küldött alkalmazottak visszafogadásának, illetve az ötven év feletti, vagy fiatal munkanélküliek alkalmazásának támogatásáról fogadott el sürgősségi rendeletet a kormány.

Ha Mihai Viteazul nemzeti hős lesz, az is rossz lesz Iohannisnak, ha nem lesz nemzeti hős, az is

20.05.27 20:16

Most épp a PSD dobott egy marék kockacukrot a nacionalista szavazóinak: sürgősségi eljárással terjesztettek a szenátus elé egy törvénytervezetet, amely a román nemzet mártírjává és hősévé nyilvánítja Mihai Viteazult a román nemzet első uniójában…

Május 27. a Sürgősségi Orvostan Európai Napja

20.05.27 09:16

Második alkalommal tartják meg Magyarországon a Sürgősségi Orvostan Európai Napját. Az Európai Sürgősségi Orvostani Társaság (EUSEM) május 27-ét nyilvánította a Sürgősségi Orvostan Európai Napjává, mert 1994-ben ezen a napon alakult meg a…

Visszaveszi a sürgősségi és a fekvőbeteg-ellátást a Klinikától a Kenézy

20.05.22 19:07

Hétfő reggeltől részlegesen, szerda reggeltől pedig teljesen visszaveszi a megyei sürgősségi és a fekvőbeteg-ellátást a Kenézy Gyula Egyetemi Kórház a Klinikai Központtól.

A(z) "Sürgősségi ellátás" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Közélet

Ellentétes az EU adatvédelmi jogszabályával a sürgősségi kormányrendelet

Az adatvédelmi jogok és kötelességek időkorlát nélküli, nem előrelátható felfüggesztése összeegyeztethetetlen az alapjogok és szabadságok lényegi tartalmával – érvel az Európai Adatvédelmi Testület.

Ország

Korábbi Playboy-modell vette meg a Miriuta által edzett erdélyi csapatot

A korábbi aktmodell, Anamaria Prodan lett a román élvonalban szereplő, nagyszebeni FC Hermannstadt tulajdonosa.

Életmód

A Honvédkórházra 2 milliárdot, sportlétesítményekre 4 milliárdot ad pluszban a kormány

Több mint százmilliárdot mozgatott át a kormány egy határozattal. Sok pénz jut a sportra, de kap a TEK és a honvédség is.

Nagyvilág

Rali-vb: törölték az új-zélandi versenyt a vírus miatt

A koronavírus-járvány hatására törölték az Új-Zéland ralit, amely ebben az idényben csatlakozott volna a világbajnoki (WRC) sorozathoz.    

 

Kategória ajánló