Súlyemelés hírek

Sport › Súlyemelés

Súlyemelés: látványos síremlék került a néhai klasszis, Földi Imre nyughelye fölé

19.08.29 11:40

Felavatták a 2017. április 23-án elhunyt súlyemelő-legenda, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Földi Imre síremlékét a tatabányai Síkvölgyi úti köztemetőben. Az alkotást Tóth Dávid szobrászművész készítette.

Az ismételt doppingolás sem ért örökös eltiltást az orosz súlyemelőnél

19.08.17 12:40

Nyolc évnyi büntetése mindazonáltal pályafutása végét is jelentheti a 24 éves súlyemelőnőnek. Másodszor is rajtavesztett a doppingoláson, ezért nyolcévi eltiltást kapott Gyiana Msztyijeva orosz női súlyemelő. A 90 kg 2017-es Európa-bajnoka –…

Dopping: felfüggesztettek hét orosz súlyemelőt

19.08.16 19:49

A budapesti székhelyű Nemzetközi Súlyemelő-szövetség (IWF) ideiglenesen felfüggesztette hét orosz súlyemelő versenyzési jogát, alig pár nappal azután, hogy öt oroszt hasonlóképpen elmarasztalt doppingolás miatt.

Mitykó Veronika utazhat a junior Európa-bajnokságra

19.08.07 13:24

Idén immáron 18. alkalommal írták ki a Messzi István-emlékversenyt, amely a hazai súlyemelők egyik legkiemelkedőbb eseménye.

Durva videó: Kettétört a fiatal súlyemelő lába a 250 kiló alatt

19.06.01 18:58

Az oroszországi Habarovszkban rendezett eurázsiai súlyemelő bajnokságon készült a felvétel, melyen az látható, ahogyan a mindössze húsz esztendős Jaroszlav Radaskevics megpróbál 250 kilós súllyal a vállán felállni, azonban jobb lába nem…

Súlyemelés: törölték a londoni eredményeit Rio bajnokának

19.05.27 21:43

Törölték a 105 kilogrammos súlycsoportban a 2016-os riói olimpián aranyérmes súlyemelő, Ruslan Nurudinov négy évvel korábbi, a londoni játékokon elért eredményét.

A(z) "Súlyemelés" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Sport

A ZTE SK fiataljai egyéni legjobbjaikkal dobogósok

Kisbéren rendezték meg az idei serdülő és ifjúsági országos bajnokságot a súlyemelők számára, ahol a ZTE SK két versenyzője is dobogós eredményt ért el.

Sport

Dopping: olimpiai bajnok úszó bukott le

Az amerikai Conor Dwyernél tesztoszteron használatát mutatták ki.

Sport

Csúcsversenyt rendeztek a thaiok, csak thaiok nélkül

A pénteken zárult súlyemelő-világbajnokságot a thai szövetség nagyszerűen megrendezte, annak ellenére, hogy egyetlen thai versenyző sem indulhatott rajta – mondta Aján Tamás, a sportág nemzetközi szövetségének (IWF) magyar…

 

Kategória ajánló