Süli János hírek

Politikus › Süli János

Négy év múlva készül el a híd és a szálló Kalocsán

20.07.22 11:41

Kedden Kalocsán járt Süli János. A tárca nélküli miniszter sorra vette, hogy Paks II. mit adhat a térségnek. A Duna-híd 2024-ben készül el.

Az atomerőmű-építés Magyarország érdeke

20.07.08 11:18

Magyarország érdeke az, hogy nemzetközi együttműködéssel megépüljenek az új blokkok a paksi telephelyen – mondta Süli János, a beruházásért felelős miniszter.

Híradó – 2020.06.26.

20.06.26 22:25

Erzsébet-tábor – Idén hat héten keresztül várják a gyermekeket. Megyei közgyűlés – A Paks II. projekt aktuális ügyeiről számolt be Süli János. Makovecz-templom – Daruval emelték vissza a tetőszerkezetet.

A koronavírus-járvány nem okozott csúszást a paksi bővítésben

20.06.19 21:58

Süli János miniszter szerint június végén tényleg benyújták a legfontosabb engedélyt az Országos Atomenergia Hivatalnak.

Megérkezett Brüsszel jóváhagyása a talajelőkészítő munkákhoz

20.05.13 14:58

Az Európai Bizottság jóváhagyta a Paks II. projekttel kapcsolatos terület-előkészítési munkákat is szabályozó kormányrendelet tervezett módosítását. Ennek köszönhetően (a létesítési engedély benyújtását követően) megkezdődhet az engedélyezés, majd…

Felértékelődött az atomenergia szerepe

20.03.30 15:08

Nem támaszkodhatunk külföldi erőművekre, az ellátásbiztonság érdekében itthon kell megtermelnünk a lehető legtöbb áramot – mondta Süli János miniszter.

A(z) "Süli János" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Négy év múlva készül el a híd és a szálló Kalocsán

Kedden Kalocsán járt Süli János. A tárca nélküli miniszter sorra vette, hogy Paks II. mit adhat a térségnek. A Duna-híd 2024-ben készül el.

Magyar település

Elkezdődött a Paks és Cece közötti út felújítása

A felújítást a terv szerint év végére fejezik be.

Gazdaság

Az Európa Kupában indul az Atomerőmű KSC

Az Európa Kupa főtábláján kezdi meg a 2020/2021-es szezont az Atomerőmű KSC Szekszárd, áll a nemzetközi szövetség (FIBA) közleményében.

Top magyar cég

Lmp: a kormány nem készült fel a paksi erőmű lebontására

Keresztes László Lóránt azt mondta, hogy a költségeket az illetékesek 1650 milliárd forintra becsülik, de a Központi Nukleáris Pénzügyi Alapban csak mintegy 300 milliárd forint van.

 

Kategória ajánló