Stressz hírek

Életmód › Stressz

Alattomos népbetegség támad karácsony előtt: így gyűrd le 3 egyszerű lépésben

20.11.25 01:31

Valljuk meg őszintén, ez az év senkinek sem volt könnyű, és a sűrűje még előttünk van: a karácsony, és a vele járó összes stressz, és akkor a koronavírus-járvány okozta extra megpróbáltatásokról még nem is beszéltünk! Vannak

Képzeld el, hogy sikerül!

20.11.20 03:28

Bak Klarisszával a szülői nyomásgyakorlás negatív hatásairól és arról beszélgettünk, hogyan lehet profitálni egy stresszhelyzetből.

Megint balhé, és heves vita Ambrus Attila körül a Farm VIP-ban

20.11.17 19:33

Kiskeró szerint Attila folyamatos stressz alatt tartja a piros csapatot. A hangulat totálisan más emiatt, mint a sárga csapatnál.

Honor Watch GS Pro - keménykötésű okoskarperec

20.11.16 09:44

Nem csupán okostelefonod inasa, hanem önálló, hasznos extrákkal teletömött karóra a Watch GS Pro, ami akkor sem hagy cserben, ha reménytelenül eltévedsz.

Csak pár mozdulat, és újra csinos lesz a farmer, ha kifogytál belőle: egyszerű trükkök, varrás nélkül

20.11.15 07:58

A stresszesebb időszakokra mindenkinek másképp reagál a teste. Sokan felszednek pár kilót, míg mások diéta nélkül is lefogynak. Mindkét eset bosszantó lehet, ha nem akar az ember új nadrágot vásárolni. A farmer szerencsére, varrás nélkül is könnyen…

Alacsony vérnyomás: mivel jár és kell-e kezelni?

20.11.12 16:15

Bár legtöbbször a magas vérnyomásról hallunk, a krónikus alacsony vérnyomás (hipotónia) is számos szövődmény előidézője lehet. Nem ritka állapot, leginkább fiatal nők körében fordul elő.

A(z) "Stressz" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Isteni új ízekkel érkezik a Kitkat csokoládé

Az elmúlt időszak nem volt könnyű, szinte mindenkinek új kihívásokkal kellett szembenéznie. Április a stressz elleni küzdelem hónapja, ami egyúttal figyelmeztet minket arra, hogy a sűrű teendők között mindig szánjunk néhány…

Nagyvilág

Koronavírus-szűrésre hívta a diákokat az ellenzéki önkormányzat, de a Klik letiltotta a levelet

Ingyenesen tesztelte a diákokat és a tanárokat a XVIII. kerületi, ellenzéki vezetésű önkormányzat koronavírusra, de az önkormányzati alkalmazottak és pedagógusok

Tudomány

Egy 29 éves férfi volt a koronavírus legfiatalabb hazai áldozata tegnap

Újabb fiatalabb korosztályba tartozó magyar állampolgárok életét követelte a koronavírus-járvány az elmúlt 24 órában.

Közélet

Romániában a diákok nem várnak tovább az államra

Önkéntes munkával hoztak létre maguknak az érettségire és a nyolcadikos országos felmérőre felkészítő digitális platformot.

 

Kategória ajánló