Strand hírek

Életmód › Strand

3 milliárd forintból 64 balatoni és 22 további strand újul meg országszerte

20.03.01 07:43

Az önkormányzatok számára nyújtott támogatások fókuszában az alapinfrastruktúra fejlesztések állnak, a régi vizesblokkokat kell megújítani, ahol erre még nem került sor.

Nagy változások jönnek a balatoni strandoknál

20.02.29 10:43

Közel hárommilliárd forint vissza nem térítendő támogatással országszerte 86 strand újul meg az idén folytatódó strandfejlesztési programban - közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgató-helyettese, Könnyid László a Magyar Nemzet szerint. ­

Illegális pornófilm-forgatás közben értek tetten Thaiföldön egy 22 éves magyar nőt

20.02.28 06:13

Egy thaiföldi szállodában a rendőrök megszálltak egy hotelszobát, miután felmerült, hogy az ott lakó amerikai-magyar pár illegálisan tartózkodik az országban.

Titkos produkcióval készül a Strand Fesztivál

20.02.24 09:01

50 plusz hazai zenekarral bővülve elkészült a Strand Fesztivál nagyszínpadának teljes beosztása. A szervezők minden eddiginél erősebb line-uppal várják a fesztiválozókat Zamárdiba augusztus 18. és 22. között.

A világsztárok mellett 50 magyar fellépő a Strand Fesztiválon

20.02.22 17:07

Közel 60 produkcióval – köztük világsztárokkal és 50 magyar előadóval vált teljessé a STRAND három színpadának programja. A szervezők minden eddiginél erősebb lineuppal várják a fesztiválozókat Zamárdiba augusztus 18. és 22. között.   A VOLT…

Éjszakai fürdőzést tart a strandon a Szeretem Vásárhelyt

20.02.19 07:28

Február 28-án, pénteken 20 órától várnak mindenkit egy remek hangulatú éjszakai, zenés fürdőzésre a vásárhelyi strandon.

Közpénzes segítséggel építenének 200 szobás szállodát Tiborczék Balatonvilágoson

20.02.18 13:28

A BÉT honlapján számolt be a Tiborcz István érdekeltségében lévő Appeninn Nyrt., hogy leányvállalatuk, a Pro-Mot Ingatlanfejlesztő Kft. pályázatot nyújtott be a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretein belül, a tulajdonában, illetve…

Szépítik Badacsonytördemicet, bővítik a kikötőt

20.02.17 13:47

A község legnagyobb gondja, hogy a lábdihegyi településrészen levő strand medre mostanra eliszaposodott. Minél előbb kotorni és újra homokozni kellene.

A(z) "Strand" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Életmód

Most Keszthely felé lengett ki a Balaton

Az északkelet-délnyugat irányú viharos szél a napokban áttorlaszolta a vizet a Balaton keleti területéről a nyugatira. A kilengésnek köszönhetően a keszthelyi városi strand területének nagy része is víz alá került.

Magyar település

Közel 2 milliárd forintot nyertek balatoni fejlesztésekhez az Appeninn leánycégei

A Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében az Appeninn két leányvállalatának, a PRO-MOT HUNGÁRIA Ingatlanfejlesztő Kft., valamint a Solum-Invest Kft. a Kisfaludy Balatoni e-kikötő fejlesztési konstrukcióban…

Magyar település

Kábítószer hatása alatt ellenőrt is sodort

A siófoki rendőrök befejezték a nyomozást a férfi ellen, aki kábítószer hatása alatt, autóval sodorta el a közlekedési hatóság ellenőrét Zamárdiban.

Kultúra és szórakozás

50 magyar fellépő a STRANDon

Közel 60 produkcióval - köztük világsztárokkal és 50 magyar előadóval vált teljessé a STRAND három színpadának programja. A szervezők minden eddiginél erősebb lineuppal várják a fesztiválozókat Zamárdiba augusztus 18.…

 

Kategória ajánló