Strabag hírek

Top magyar cég › Strabag

Fontos felvásárlás a hazai ingatlanpiacon

19.04.30 16:30

Megvásárolta a WING a hazai ingatlanüzemeltető vállalkozás, a STRABAG Property And Facility Services Zrt. általa eddig nem birtokolt 51 százalékos részvénycsomagját, a vállalat így közvetett módon a WING 100 százalékos tulajdonába került....

Hamarosan kész a Budapest–Pozsony–Prága-autópálya

19.04.30 13:00

A magyar szakaszon hiányzott eddig az M15-ös jelű pályarész az M1-es és a határ között.

Megvan, ki újíthatja fel az M3 metró déli szakaszát

19.03.05 17:59

A Strabag Építőipari Zrt. újíthatja fel a budapesti M3-as metróvonal Kőbánya-Kispest-Népliget állomások közötti szakaszát, nettó 24 milliárd 772 millió forintért. Négy ajánlat közül lett nyertes a Strabagé úgy, hogy az értékelésnél az ár volt…

Forgalmirend-változás

19.02.06 14:46

A STRABAG kivitelező cég tájékoztatása szerint február 6-tól, szerdától előreláthatólag két-három hónapig a Szőnyi utcának a társasházak felőli oldalát a járdával együtt lezárják.

Vidi: nem fogadták el a Sóstói Stadion kivitelezőjének készre jelentését

18.09.06 08:52

Nem fogadta el Székesfehérvár önkormányzata a Sóstói Stadion kivitelezőjének készre jelentését, és a hiányosságok pótlására szólította fel a Strabag által vezetett konzorciumot.

A(z) "Strabag" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Top magyar cég

Fontos felvásárlás a hazai ingatlanpiacon

Megvásárolta a WING a hazai ingatlanüzemeltető vállalkozás, a STRABAG Property And Facility Services Zrt. általa eddig nem birtokolt 51 százalékos részvénycsomagját, a vállalat így közvetett módon a WING 100 százalékos…

Gazdaság

Új Tisza-híd épül Szolnokon hat éven belül

A tervezésre vonatkozó közbeszerzési eljárást 2019 harmadik negyedévében indítják el, és a tervezési szerződést 2020 elején köthetik meg.

Közélet

Érdemes lesz kedden reggel kilátogatni a Szent Gellért térre

Reggelivel és elektromos roller próbakörrel várják az érdeklődőket a metró feljáratnál.

Közélet

Tarlós pontosította, mikor kezdődhet a Lánchíd felújítása

Tarlós István főpolgármester nem fél attól, hogy a hármas metró és a Lánchíd felújítása együttesen túlságosan megnehezítené a budapestiek életét. Október-novemberben kiderül, hogy miként alakul.

Kapcsolódó lap.hu oldalak

       

      Kategória ajánló