Stohl András hírek

Ismert személy › Stohl András

Horváth Csenge az iskolapadból egyenesen ment forgatni

Ma 05:27

A Totem kedd esti adásában Stohl András mellett Horváth Csenge búcsúzott a Farkasok csapatától. A tizennyolc éves fiatal lány egy ország előtt bizonyította be, hogy ha érettségről, kitartásról és csapatmunkáról van szó, akkor nem az életkor számít.

Totem: üzent a Farkasok csapatának Csenge édesanyja, Fésűs Nelly

21.09.15 09:28

A Farkasok csapatából Horváth Csenge és Stohl András számára véget ért a Totem. Csenge, akit csak kis farkasnak hívtak társai, nem bánta, hogy haza kell mennie, mint mondta, tudta, hogy nincs helye a top 3-ban. 

Kiesett a Totemből Stohl András

21.09.15 06:19

Stohl szándékosan gyenge akart lenni a párbajban, hogy az jusson tovább, aki szerinte legjobban megérdemli.

Az életéért küzdött Stohl András a Bakonyban: "Rettenetes volt szembesülni azzal, hogy 54 éves vagy és ez már nem a te versenyed"

21.09.09 08:25

Csupán néhány napja csatlakozott a TV2 Totem c. műsorában a Farkasok csapatához Stohl András. A színésznek szinte azonnal párbajoznia kellett, ennek során győzött, ám az első kincskereső terep komoly megpróbáltatások elé állította. 

Stohl Andrásért aggódtak, annyira kikészült

21.09.08 17:25

Nehezen indult Stohl András első kincskeresése, még az is megfordult a fejében, hogy feladja a játékot.

A(z) "Stohl András" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Horváth Csenge: Sosem éltem vissza azzal, hogy ismert ember gyermeke vagyok

A Totem kedd esti adásában Stohl András mellett Horváth Csenge búcsúzott a Farkasok csapatától.

Ismert személy

Megható fotó: így kísérte a lányát oltár elé Stohl András

Stohl András megható képet posztolt lánya esküvőjéről. Stohl Luca szeptember 4-én titokban mondta ki a boldogító igent szerelmének, akit a nyilvánosság előtt csak B.-nek hív. Luca édesapja, Stohl Buci egy csodaszép fotót posztolt a nagy…

Márka

Dráma a forgatáson: Elsírta magát a TV2 kőkemény sztárja

Mai napon lesz a Totem döntője. A Farkasok instruktoráról azt gondolhatták a nézők, hogy egy igazán kemény és zord férfi, ám Varga Ferencben érző szív lapul.

Kultúra és szórakozás

Totem - Leo Baronits Gáborról: "Nyomás alatt is tudni kell teljesíteni és nem szabad elhinnünk, hogy mi vagyunk a legjobbak"

Ahogy megírtuk, a Szarvasok csapatából Leó és az Oczella lányok kerültek be a top háromba. Eszter a a következő játékban feláldozta magát, így Leó és Kriszti maradtak versenyben. Ezt az eredményt kevesen várták, ugyanis a csapat…

 

Kategória ajánló