Steve Jobs hírek

Infotech › Steve Jobs

Mi valósult meg leginkább Steve Jobs zsenialitásából?

19.12.09 12:25

Mikor az Apple legendás társalapítója és hosszú ideig vezérigazgatója, Jobs 2007-ben bemutatta az első iPhone-t, három, általa „forradalminak” nevezett változást ígért.

Az Apple hivatalosan is elvesztette dizájnerét, Jony Ive-ot

19.11.28 14:34

Szomorú nap a mai: az Apple vezető dizájnere immár hivatalosan sem a cég alkalmazottja. Ive fényképe eltűnt az Apple oldaláról.

Több mint 2 millió forintot adnának egy Steve Jobs által aláírt floppy lemezért

19.11.28 09:19

Igazán meglepő aukciót indított útnak a minap az RR Auction oldala, ahová felkerült egy elsőre közönségesnek látszó floppy lemez, melyet jobban megvizsgálva csakhamar rájövünk, hogy miért kínálnak érte sokan több millió forintnak megfelelő összeget.…

Az Apple atyja szerint abszurd helyzeteket okoz a digitalizáció

19.10.30 18:31

Steve Wozniak, az első Apple gépek megalkotója, és Steve Jobs alapító társa szerint a digitalizációban gyakran átesünk a ló túloldalára. Olyan problémára próbálunk időnként online megoldást találni, amelyekre létezik sokkal egyszerűbb megoldás is.

Elég olcsó lett az iPhone 11, csak nem nálunk

19.09.10 17:43

A pletykák igazak voltak, az Apple az iPhone XR folytatását szimplán iPhone 11 néven dobta piacra. Ez a standard modell, ami mellé társul a két Pro változat. Miután az iPhone XR rendkívül népszerű volt, a folytatást a keynote-on egy szép hosszú…

Magyarországra jön Steve Jobs jobbkeze, akivel együtt alapították az Apple-t

19.07.15 14:33

Steve Wozniakot talán senkinek sem kell bemutatni, hiszen az Apple társalapítójáról még azok is hallhattak, akik soha nem használták a cég eszközeit. A ma is aktív legenda ősszel hazánkba látogat.

A(z) "Steve Jobs" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Infotech

Mi valósult meg leginkább Steve Jobs zsenialitásából?

Mikor az Apple legendás társalapítója és hosszú ideig vezérigazgatója, Jobs 2007-ben bemutatta az első iPhone-t, három, általa „forradalminak” nevezett változást ígért.

Márka

Egyedi megoldások a Mac Pro és Pro Display XDR hűtésében

A Popular Mechanics-nak adott interjút Chris Ligtenberg és John Ternus, az Apple két mérnöke. Sok témáról szó esett, többek közt arról is beszéltek, hogy miért néz ki ilyen furcsán a Mac Pro és a Pro Display XDR „sajtreszelő”…

Infotech

A Twitterrel is lehet már használni a Live Photost

Most csak azok figyeljenek, akiknek iPhone-juk, vagy más Apple termékük van! Csak ők tudják ugyanis használni a Live Photost, aminek a lényege, hogy telefon rögzíti a képkészítés előtti és utáni 1,5 másodpercet. Szóval valójában nem…

Infotech

Már elérhető a Samsung Galaxy Fold a Telenornál

Új termékkategória a mobilpiacon, új mérce az okostelefonok tervezésében The post Már elérhető a Samsung Galaxy Fold a Telenornál appeared first on technokrata.

 

Kategória ajánló