Steiner Kristóf hírek

Ismert személy › Steiner Kristóf

Elárulta Steiner Kristóf, miből élnek a párjával

20.09.12 19:07

Őszintén, és meglepően higgadtan válaszolt nemrég Steiner Kristóf egy olvasói kérdésre, melyben arra volt kíváncsi az "irigy" kommentelő, hogy "mégis mit dolgoznak ezek?!" - mármint Kristóf és párja. Íme:

Bódi Sylvinek már Steiner Kristóf is beszólt

20.02.13 11:38

A mikronéziai monológ kapcsán Steiner Kristóf is megszólalt, méghozzá egy éles hangú kommenttel.

Steiner Kristóf ezúttal Londonban főz

20.01.29 19:41

Steiner Kristóf online főzős műsora Londonba látogat, ahol a Greenwich Market egy szimpla standjánál készülnek a legújabb vegán fogások.

Steiner Kristóf mégsem vált el az első férjétől?

20.01.14 10:26

Egy hivatali baki történt. Bajba került az ex műsorvezető, így nem utazhat vissza Görögországba szerelmével. A bejegyzett élettársi kapcsolat ugyanis, amelyet Izraelben kötöttek, érvénytelen Európában, így izraeli párja honosított élettársi…

Színesen kell táplálkozni és szenvedélyesen kell élni

19.11.27 10:31

Az egyik legismertebb magyar vegán, Steiner Kristóf a csak növényi alapú táplálkozásról, mit gondol a vegán életmódról és hogyan éli meg ezt a mindennapokban.

A(z) "Steiner Kristóf" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ismert személy

Steiner Kristóf a Viva TV régi vezetése alatt nem vállalhatta, hogy meleg

Steiner Kristóf Osváth Zsolt vendége volt a ZSHOW Time című műsorban.

Életmód

Ételek, amik nem olyan egészségesek, mint hisszük

Sokan hiszik, hogy a gluténmentes vagy vegán ételek automatikusan egészségesek is. Mutatjuk, melyek a legnagyobb tévhitek.

Életmód

Ételek, amik nem olyan egészségesek, mint hisszük

Sokan hiszik, hogy a gluténmentes vagy vegán ételek automatikusan egészségesek is. Mutatjuk, melyek a legnagyobb tévhitek.

Ismert személy

Bódi Sylvit hónapokig nem láttuk, de most bikiniben adott életjelet

Bódi Sylvi elég sokat szerepelt már nálunk, de sajnos az utóbbi hónapokban egy kicsit eltűnt a média világából. Most egy instagram bejegyzésben árulta el ennek az okát. “Talán ma van az idei év utolsó igazán meleg napja. Hol máshol…

 

Kategória ajánló