Staudt Gábor hírek

Politikus › Staudt Gábor

Fidesz: A Jobbik tisztességtelenül vett fel pénzt

19.03.04 18:02

Staudt Gábor, mandátumáról már lemondott jobbikos képviselő ügye kapcsán hétfőn a napirend előtt az Országgyűlésben Fenyvesi Zoltán, a Fidesz képviselője.

Fidesz: fizesse vissza a tisztességtelenül felvett 10 millió forintot a Jobbik!

19.02.09 10:22

A Fidesz azt közölte, hogy a Jobbik lebukott, ugyanis kiderült, a „zsidózó” Szávay István és a Staudt Gábor elhúzódó lemondásával milliókat kaszált a párt és a két „botrányos” képviselő.

Perdöntő vallomás a jobbikos képviselő ellen a csalási ügyben

18.12.20 13:08

Egy nyilvánosságra kerülő bírósági felvételből kiderült, hogy a jobbikos politikus jó eséllyel egy milliárdokat elcsaló bűnszervezet felső köreihez tartozott. Ezt látszik alátámasztani, hogy Staudt egy nappal a tanúvallomást követően mondott le…

Staudt Gábor lemond képviselő mandátumáról

18.12.18 14:20

„Az ősz folyamán jeleztem a Jobbik országos elnökségének, hogy nyomós magánéleti indokaim alapján a tavaszi ülésszaktól nem tudom ellátni országgyűlési képviselői feladataimat, ezért kértem, hogy gondoskodjanak mandátumom betöltéséről" –…

Nyomoznak az ügyben, amelyben Staudt Gábor érintett

18.12.04 06:46

A gyanú szerint Staudt társaival Magyarországon működő nemesfémmel üzletelő bűnszervezetben két és félmilliárdos kárt okozott a lengyel állam kárára.

A(z) "Staudt Gábor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Fidesz: A Jobbik tisztességtelenül vett fel pénzt

Staudt Gábor, mandátumáról már lemondott jobbikos képviselő ügye kapcsán hétfőn a napirend előtt az Országgyűlésben Fenyvesi Zoltán, a Fidesz képviselője.

Politikus

“Kósa Lajos fejében az értelem szikrája sem lángol”

Kósa Lajos fejében az értelem szikrája sem lángol, állítja Jakab Péter a Jobbik frakcióvezetője. Nem vitatkozunk ezen! Aki a Fidesz vezető politikusaként a lángoló őserdőt bozóttűznek titulálja, annál teljes a sötétség. Kósa Lajos…

Ország

Felavatták a lengyel katonák emlékhelyét Nagykanizsán

Tegnap felavatták az 1939 és 1941 között Magyarországon át a nyugati lengyel hadseregbe evakuált katonák emlékhelyét a Csengery út 88.-ban.

Gazdaság

Ismerje meg a NAV cigarettakereső kutyáját, Pullót!

Eddigi legnagyobb fogása 35 ezer doboz csempészcigi.

 

Kategória ajánló