Staudt Gábor hírek

Politikus › Staudt Gábor

Fidesz: A Jobbik tisztességtelenül vett fel pénzt

19.03.04 18:02

Staudt Gábor, mandátumáról már lemondott jobbikos képviselő ügye kapcsán hétfőn a napirend előtt az Országgyűlésben Fenyvesi Zoltán, a Fidesz képviselője.

Fidesz: fizesse vissza a tisztességtelenül felvett 10 millió forintot a Jobbik!

19.02.09 10:22

A Fidesz azt közölte, hogy a Jobbik lebukott, ugyanis kiderült, a „zsidózó” Szávay István és a Staudt Gábor elhúzódó lemondásával milliókat kaszált a párt és a két „botrányos” képviselő.

Perdöntő vallomás a jobbikos képviselő ellen a csalási ügyben

18.12.20 13:08

Egy nyilvánosságra kerülő bírósági felvételből kiderült, hogy a jobbikos politikus jó eséllyel egy milliárdokat elcsaló bűnszervezet felső köreihez tartozott. Ezt látszik alátámasztani, hogy Staudt egy nappal a tanúvallomást követően mondott le…

Staudt Gábor lemond képviselő mandátumáról

18.12.18 14:20

„Az ősz folyamán jeleztem a Jobbik országos elnökségének, hogy nyomós magánéleti indokaim alapján a tavaszi ülésszaktól nem tudom ellátni országgyűlési képviselői feladataimat, ezért kértem, hogy gondoskodjanak mandátumom betöltéséről" –…

Nyomoznak az ügyben, amelyben Staudt Gábor érintett

18.12.04 06:46

A gyanú szerint Staudt társaival Magyarországon működő nemesfémmel üzletelő bűnszervezetben két és félmilliárdos kárt okozott a lengyel állam kárára.

A(z) "Staudt Gábor" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Politikus

Fidesz: A Jobbik tisztességtelenül vett fel pénzt

Staudt Gábor, mandátumáról már lemondott jobbikos képviselő ügye kapcsán hétfőn a napirend előtt az Országgyűlésben Fenyvesi Zoltán, a Fidesz képviselője.

Politikus

Apáti István: Karácsony megbukott történelemből

A Mi Hazánk politikusa szerint a Jobbik azért nem akart megemlékezni Horthy Miklósról, mert a párt „nem akarta megsérteni újdonsült balliberális barátai lelki érzékenységét”.

Ország

Atomerőművet építenek a lengyelek, de oroszok nélkül

Valószínűleg amerikai atomreaktor technológiával épülhet fel az első lengyel atomerőmű a Dziennik Gazeta Prawna napilap hétfői beszámolója szerint, melyet az MTI szemlézett.

Gazdaság

Szinte mindent fog tudni a NAV a cégek számláiról

Az adóhatóság hamarosan ráláthat a belföldi számlaforgalom egészére.

 

Kategória ajánló