Startup hírek

Gazdaság › Startup

Itt egy értelmes kihívás: olvassunk napi 15 percet a gyerekeinknek

19.11.04 15:09

Plusz 1,4 millió hallott szó előnnyel kerülnek iskolába azok a gyerekek, akiknek a szülei naponta 5 mesét olvasnak. Az olvasóvá nevelés fontosságát és gyakorlati megvalósításának lehetséges módjait közvetíti egy új könyv és a hozzá kapcsolódó…

Már itthon is intézi a szennyest a spanyol startup

19.11.04 07:19

Egy spanyol startup, Mr Jeff indít egész Magyarországon elérhető mosodai szolgáltatást. Weboldalukon vagy applikációjukon egyaránt intézhetjük a szennyest. 

Vállalkozásfejlesztési programot hirdettek a V4-es országokban

19.11.03 19:43

A V4 Startup Force programba jelentkező startupok közül a legjobb négy – országonként egy-egy – csapat novemberben intenzív vállalkozásfejlesztésen vesz részt.

Új startup a magyar piacon

19.10.31 14:17

A Jeff egy startup vállalkozás, amelynek innovatív franchise üzleti modellje hamarosan magyar piacon is elindul.  

Nigériából érkezett a legújabb lengyel KKV-hitelező

19.10.30 23:42

Újra kell rajzolni fejben a fintech térképet, mert nagyon megváltozott minden. A héten a Revolut keletre, egy afrikai startup pedig északra indult el.

Magyar egészségügyi startupok mutatkoztak be Berlinben

19.10.29 21:42

Egészségügyi innovációval foglalkozó feltörekvő magyar informatikai startup cégek mutatkoztak be kedden Berlinben az egészségipar és az élettudományok rangos nemzetközi fóruma, a Health Week keretében.

15 milliós befektetést kaphatnak a legjobb egyetemi startup projektek

19.10.26 10:01

A korábbi sikerek nyomán idén is startol a képzés a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, valamint újdonságként vidéken, a győri Széchenyi István Egyetemen és a fővárosban a Magyar Divat & Design Ügynökség (Mddü)…

Országszerte programokat rendez középiskolásoknak a Startup Campus

19.10.25 10:16

Országszerte tíz helyszínen rendez programokat az innováció iránt érdeklődő középiskolás diákoknak a Startup Campus – közölték a program szervezői az MTI-vel. Azt írták, a rendezvénysorozat egyes állomásain 80-100 fiatal előadásokon és…

A(z) "Startup" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó témák

Gazdaság

Hetvenmillió forintos befektetést kaphatnak magyar startupok

Hardver startupok számára indít közös akcelerációs programot a Tungsram és a Startup Campus, a legjobb projektek 70 millió forintos tőkebefektetést is kaphatnak.

Gazdaság

Aki újít, le ne maradjon!

Közeleg a 28. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat beadási határideje.

Ország

Köd miatt zuhanhatott le Kobe Bryant gépe

Az egész világot sokkolta, mikor kiderült, hogy vasárnap Kobe Bryant kétszeres olimpiai bajnok, amerikai profi kosárlabdázó legenda és kislánya, Gaianna egy helikopter szerencsétlenségben az életüket vesztették.

Gazdaság

Visa, Plaid, Revolut – Hatalmas felvásárlás a fintech ágazatban

A kártyakibocsátó gigász, a Visa megvásárolja a Plaid fintech-céget egy 5,3 milliárd dolláros üzletben. A vevő ezzel elmélyíti a Szilícium-völgyhöz fűződő kapcsolatait és új piacokhoz jut. Nemrég a Revoluttal is partnerségre lépett.

 

Kategória ajánló