Star Wars hírek

Kultúra és szórakozás › Star Wars

Honnan tudta meg Darth Vader, hogy Luke az ő fia?

21.02.16 19:11

Vannak azok az ikonikus filmes mondatok, amik egész generációk tudatába égett bele végérvényesen. Ezeket még azok is jól ismerik, akik esetleg nem látták az adott filmet. A legjobb példa erre nem más, mint a „Luke, én vagyok az apád!” A Birodalom…

Nácizós posztja miatt repült a népszerű színésznő

21.02.13 20:59

Az ismert republikánus szimpatizáns színésznő Instagram-posztjában a mai amerikai politikai viszonyokat a náci Németországéhoz hasonlította.

A Star Wars Battlefront 2 írója elárulta, hogy mit csinál a játék főszereplője a The Mandalorian eseményei közben

21.02.13 09:54

Mivel a 2017-es játék kampányában felvázolt történet könnyen összehozható kronológiailag a fejvadászról szóló sorozattal, a rajongók egy része abban reménykedik, hogy Iden Versio még felbukkanhat valahol.

Úgy néz ki, Switchre tart a Republic Commando

21.02.11 14:29

Adatbányászok szerint jó eséllyel a Star Wars: Republic Commando is megkapja az "Aspyr-kezelést", és Nintendo Switchen is tiszteletét teszi majd a nagy népszerűségnek örvendő lövölde.

A(z) "Star Wars" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Sportjátékokkal tömik tele az Xbox Game Passt márciusban

A hónap első felében főleg a sportjátékok kedvelői örülhetnek, illetve azok, akik a Star Wars: Squadrons-szal szemeznek régóta.

Márka

Villámkritika: Raya és az utolsó sárkány

Óriási fantáziával megáldott animációs akciófilmmel jelentkezett a Disney, amely megmutatta, hogy kell úgy egy erős női karaktert felvezetni, hogy ne érződjön izzadságszagúnak.

Gazdaság

Odébbmosta a harmadik hullám az új Halálos Iramban film premierjét is

A Halálos Iramban-franchise rajongóinak egy kicsivel többet kell várnia a legújabb részre, mert az F9 bemutatóját május 28-ról június 25-re halasztották.

Kultúra és szórakozás

Felújított formában térnek vissza a mozikba Chaplin filmjei

A legendás alkotásokhoz új, napjaink közönségére szabott plakátok és előzetesek is készülnek.

 

Kategória ajánló