Srí Lanka hírek

Ország › Srí Lanka

Gyűlöletbeszéd miatt nyomoz a román rendőrség a Srí Lanka-i pékek ellen lázadó Gyergyóditrón, három év börtönt is kaphatnak a bűnösök

20.02.02 16:28

Hivatalból kezdeményez büntetőjogi eljárást a gyergyóditrói ügyben a Hargita megyei rendőr-főkapitányság gyűlöletbeszéd és diszkrimináció jogcímen, miután szerdán mintegy 200 lakos gyűlt össze a helyi művelődési ház előtt az ellen tiltakozva, hogy…

Már a munkaügyi miniszter is vizsgálódik Ditróban

20.02.02 13:19

Violeta Alexandru munkaügyi miniszter „meglepődéssel” értesült a gyergyóditrói közösség magatartásáról a két Srí Lanka-i munkavállalóval szemben, és információkat kért velük kapcsolatban a területi munkaügyi felügyelőségtől.

Saját éttermében alkalmazná a két Srí Lanka-i pékmestert egy moldvai vállalkozó

20.02.02 10:13

Saját éttermében alkalmazná a Ditróban dolgozó két Srí Lanka-i vendégmunkást Ștefan Mandachi vállalkozó, aki tavaly megépítette az első, mindössze egy méter hosszú moldvai autópályát Suceava megyében. 

Tovább dagad a gyergyóditrói ügy: a rendőrség és a CNCD is vizsgálódik

20.02.01 17:21

Gyűlöletkeltés vagy diszkrimináció miatt indul in rem (a bűncselekmény elkövetésére irányuló gyanú megalapozottságát vizsgáló) eljárás a gyergyóditrói pékségben alkalmazott két Srí Lanka-i vendégmunkás ügyében.

Nem a Srí Lanka-i pékekre, hanem a helyi munkaerőt meg nem becsülő vállalkozóra neheztel a falu

20.01.31 15:52

Elsősorban nem a ditrói pékségen alkalmazott Srí Lanka-i vendégmunkások megjelenését kifogásolja a székelyföldi Ditró lakossága, hanem annak a helyi vállalkozónak a magatartását, aki nem becsüli meg a helyi munkaerőt – derült ki…

A migránsellenes őrjöngéssel sikerült elüldözni Gyergyóditróból a két Srí Lanka-i péket

20.01.28 19:28

Az elvándorlás miatt csak hónapok után sikerült szakképzett munkaerőt találni a pékségbe, de a helyiek rasszista őrjöngésbe kezdtek, így a fenyegetés miatt a pékek elköltöztek.

A migráns-inváziótól rettegő társaság elüldözte Gyergyóditróból a két Srí Lanka-i péket

20.01.28 16:52

A közhangulat és az őket ért fenyegetések miatt elköltözött Gyergyóditróból az a két Srí Lanka-i pék, akik miatt migránspánik alakult ki a Hargita megyei községben. A hangulat napok óta feszült volt, miután a településen a munkaerőhiány miatt a két Srí Lanka-i…

A(z) "Srí Lanka" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Ország

Rabok százait engedik szabadon a járvány miatt Srí Lankán

Halálos áldozatokkal járó börtönlázadások törtek ki a koronavírus-járvány miatt egy szigorúan őrzött börtönben.

Ország

Meglepték Gróf Dávidék az akadémia ifjú kapusait

Erdélyi Miklóssal együtt megajándékozták a fiatal játékosokat.

Közélet

Jegyellenőrt bántalmazott az utas a Dunaújváros-Budapest között közlekedő vonaton

Egy személyvonaton támadt az ellenőrre az agresszív váchartyáni utas, a férfit gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök.

Nagyvilág

Gyorsult a koronavírus-fertőzés terjedése Ukrajnában

14 ezer fölé emelkedett az új betegek száma.

 

Kategória ajánló