Spice Girls hírek

Kultúra és szórakozás › Spice Girls

Tovább dagad a botrány a Spice Girls háza táján!

19.05.05 21:54

Három héten belül kezdődik a világhírű brit lánybanda visszatérő turnéja, de a tagok még mindig fújnak egymásra. Fotó: ADRIAN DENNIS / AFP Különösen Mel B-re (43), aki kikotyogta, hogy annak idején lefeküdt Geri Halliwellel (46). Utóbbinak…

Félmilliárdnál is többe fájt a Spice Girls sztárnak, hogy elhallgattassa a dadusát

19.04.11 21:18

1,8 millió fontot, vagyis 672 millió forintot fizetett az egykori Spice Girls sztár, Mel B a dadusnak. Lorraine Gilles a Spice Girls sztárja ellen rágalmazás miatt indított eljárást Gilles, de a hosszas perlekedésnek a jelek szerint most vége szakad, mert…

A(z) "Spice Girls" oldalunk a könnyebb áttekinthetőség érdekében nem tartalmaz minden hírt csak azokat, melyekről több forrás is írt. A részletes keresésért kattints ide:
Keresés

Kapcsolódó témák

Kultúra és szórakozás

Victoria Beckham elárulta, ki volt az első celebpasi, akire rákattant

Amikor a Spice Girls annak idején befutott, Posh Spice előtt megnyílt a világ, minden ujjára talált volna hirtelen celebférfiút. De neki csak egy kellett.

Kultúra és szórakozás

Kiállítás, digitális koncert és rövidfilm is megtalálható a weben

Budapest – Psota Irén-kiállítás és Nikola Djoric koncertje mellett egy rövidfilmmel, valamint a Kecskeméti Katona József színház előadásaival bővül az online-kínálat az interneten.

Ismert személy

A járvány miatt elmarad Emma Stone esküvője

Nem szeretnék kitenni bármiféle veszélynek a több száz fős vendégsereget.

Közélet

Betörésekkel gyanúsítanak egy öttagú társaságot

Az ország több településén betöréses lopásokat követett el egy öttagú társaság, a gyanúsítottak közül három embert letartóztatott, kettő ellen lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a bíróság.    

 

Kategória ajánló